2777
2789
این آبجوش جوشاندن چیه عکس شو گذاشتی

همون شیشه اس که بایدکنسروبشه تواب جوش

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد اموزنده بود برامما هر وقت میریم مسافرت همسرم عشق اینو داره هر وعده بره رستوران همش جوجه ،چنجهمن ...

قربونت خوشحالم مفیدبودبرات💐

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

همون شیشه اس که بایدکنسروبشه تواب جوش

اهههااا چقدر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اهههااا چقدر

نیم ساعت سرشوسفت بایدبکنی توهمون ابجوش خودش کیپ میشه

امام رضا

امضامو تو حرم امام رضا بخون گلم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من کنسرو گیلاس ‌ و چیزای دیگه درست میکنم میمونه تا زمستون ولی غذا رو تا حالا امتحان نکردم واقعا فاسد ...

کنسرو چه میوه هایی درست میکنید؟

یکیشو توضیح میدین چطوری؟

تا چند وقت سالم میمونه؟

کنسرو چه میوه هایی درست میکنید؟یکیشو توضیح میدین چطوری؟تا چند وقت سالم میمونه؟

همه میشه گلابی سیب گیلاس البالواصلاکنسروبشه تایه سال خراب نمیشه من به جاشون توضیح دادم

خیلی وقته ازقدیمیا🤗

چرا از سمت درش نزاشتی تو اب؟

من اونجوری کنسرو میکنم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چرا از سمت درش نزاشتی تو اب؟من اونجوری کنسرو میکنم

نه اونوبعدبیرون اوردن بایدبزاری بیرون هواگیری کنی

اره فقط یه برنج کنارش دم میدی راحت چه غذاهایی کنسرومیکنی؟

من بیشتر دسر بلد بودم خزاب نشه الان کنسرویم یاد گرفتم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹