2777
2789
کاش دروغ بود و من با اینا همکلاسی نبودم یک اکیپ از کلاسمون با ی اکیپ پسر دیگه رل زدن و همه راز عاشون ...

پناه برخدا چند سالشون بود

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
من خیلی از سالای بعد میترسماتقدر که شنیدم تو مدارس پسرانه بهم تجاوز میکننالبته پسر من میتونه از خودش ...

من حتی فیلمشم دیدم ، یکیو گرفته بود چند نفری ریخته بودن سر اون بنده خدا جوشونم مسخره بازی و خنده بود اما مطمئنم اون پسری که اینکارو باهاش کردن اذیت شده بود برای اینکه سوژه نشه هیچی نگف

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب همه چیزو باهم که نباید فی ل تر کردبله سایت های پو ر ن بایذ فیل تررر باشنولی نه دیگه اینستا ...

تلگرا م دیدین چ فضای افتضاحی داره؟؟ 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

نه، به دسترسیشون به اینترنت ربط داره پدر مادر برای اینکه بچه به پر و پاشون نپیچه گوشیو میدن دستش ، ا ...

وقتی ی فضایی ازاد باشه درصد مراجعه بیشتر میشه 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

این موارد در مدارس دولتی غیر دولتی مذهبی غیر مذهبی و ... هست خارج از مدرسه جمع های دوستانه هم هست فضای ارتباطی فقط مدرسه نیست  اگر بیان با شما راحت باشند و خانه رومحیط امن خود بدانند خیلی عالیه به راحتی صحبت میکنند و راحت تر با محیط های که فرزندانتان هستند آشنا میشوید و در صورت لزوم  راهنمایی میکنید این خیلی مهم تره چون ممکنه کلا از مطالب فاکتور بگیرند در مقابل والدین این موارد خیلی گستردس 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
من اگه نگرانم چون دارم با بچگی خودم مقایسه میکنم من پنجم ابتدایی فهمیدم و اون قدر تاثیر منفی داشت رو ...

انفاقی بود که برام پیش اومده بود فیلم فرار از زندان که دیگه همتون دیدید! که خیلی هم آموزندست

اون شخص وارد یک جهنم شده و حالا حالا ها اونجا کار داره

معلومه که باید یه سری ویژگی هاشو موقت تغییر بده برای بقای خودش! بعضی وقتا باید مثل اونا رفتار کنی یا حنی خودتو مثل اونا جلوه بدی توی جامعه مریض این یه رفتاره دفاعیه!

واقعیت اینه که اینجا ایرانه دیگه و من خودم این جهنم رو توی مدرسه تجربه کردم

بعد اگر قرار باشه آدم انقدر سریع تاثیر بگیره که توی مدرسه هم نشه یک جای دیگه یه نفر سریع میتونع آدمو از راه به در کنه

به نظرم مدرسه شو عوض کن و به مدیر م بگو . حالا چند نفر دیدن، نباید جرئت داشته باشن ذهن بقیه بچه هارو ...

اصلا نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط

پسرم گفت مامان نگو لطفا به مدیر 

وقتی ی فضایی ازاد باشه درصد مراجعه بیشتر میشه

قبلا که ازاد بود چرا اینجوری نبود ؟ چون همه بچه ها گوشی نداشتن 

الانم والدین میتونن یه تبلت بگیرن برا بچه اینترنت براش نگیرن هر موقع نیاز شد به اینترنت خودشون وصلشون کنن و محدودیت براشون بذارن اما برای اینکه از سر خودشون وا کنن بچه ها رو ازاد میذارن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

حالا این بچه ها کلاس چهارم هستن.ولی من بچه پیش دبستانی 1 دیدم هر بچه ای میخواست بره دسشویی میخواست دنبالش بره.یه بار گفتم ببینم میخوادچکار .دیدم شلوار دوستشو به زور کشید پایین.میخواست دست بزنه.🤨