2777
2789
پسر منم ششمه دقیقا همینارو میاد میگه و متاسفانه نمیشه کاری کرد اگه بخوایم عصبی بشیم اینا هم به این ر ...

اره منم سعی میکنم اروم باشم اما ذهن پسرم خیلب درگیره

به نظرتون چیکار میشه کرد؟

اکثرا همینطوره، دخترا هم یه چیز مشابه دارن با جلسات دور همی راجب فلان پسر کراش توی فلان گروه موسیقی، باز حالا ورژن اونا معصومانه تره، یکم یکم همه چیز رو بهش توضیح بده، همه چیز رو از زبون خودت بشنوه ایمن تره

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به مدیر ومادرابگیدتذکر بدن وبگن کسی حرف زشت بزنه تنبیه میشه منظور تنبیه بدنی نیست

نمیشه کل مدرسه ها فاسد شدن بچه میاد صحبت میکنه مامانم که میخوابه با گوشیش پ.ورن میبینم..چنتاشو جمع کنن

دیر یا زود تو مدرسه قرار بود متوجه بشه امسال نه سال بعد

ما خودمونم تو مدرسه دوران ابتدایی متوجه شدیم دیگه

موندم کجاش قشنگه که گفتن خیلی قشنگه🤣🤣

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

کاملا حرفات درسته 

محیط مدرسه خیلیییی آلوده شده آدم می ترسه بچه اش رو بفرسته

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)