2777
2789

وای خدایا نسلای آینده چی میشن من که تا مدتها  فک میکردم لک لکا  بچه هارو میارن به نظرم بهش بگو خدا ناراحت میشه این چیزا رو گوش کنی یا ببینی و برامون بد میشه از حالا تو ذهنش کن

بگم واقعا؟؟؟

حتما بگو حتما ب مدیرمسئول م بگو برا پسرتم برو مشاوره تا آسیب ندیده 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه اگر نخورینم مدارس دولتی این جوره؛پسر رو باید از زیر سنگم شده پول جور کنی بفرستی غیر انتفاعی ...

فدات شم چندسال پیش یادت رفته امار تجاوز تو یکی از بهترین مدارس غیر انتفاعی تهران چه غوغایی کرد

بگم واقعا؟؟؟

ما مشکل اینجوری داشتیم تو کلاس دخترم

کلاس سوم

دوتا بودن از یه خانواده اوپن مایند به اصطلاح

رفتیم پیش مدیر.

مدیر حسابی گوششون پیچوند

امسال هم توی کلاس دخترم نیستن نزاشتیم همه ی مادرهابفهمن هم همه میشد و هرج و مرج ۳نفر رفتیم پیش مدیر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
به نظر مدرسه بی در و پیکری بچه رو ثبت نام کردیدوگرنه جامعه هرچقدرم کثیف شده باشه، به بچه ۱۰ ساله سرا ...

کاملا تکذیب میکنم، از خود چهارم شروع میشه، بچه ها هرچقدر بیشتر از خانواده این چیزا براشون توضیح داده شده باشه عادی تر گذر میکنن تازه اصلا محل هم نمیذارن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

فدات شم چندسال پیش یادت رفته امار تجاوز تو یکی از بهترین مدارس غیر انتفاعی تهران چه غوغایی کرد

خوب پس همون دولتی بفرستش.والا تا اسم غیرانتفاعی میاد انگار یه عده رو آتیش زدن دور از جون شما.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
متاسفانه اگر نخورینم مدارس دولتی این جوره؛پسر رو باید از زیر سنگم شده پول جور کنی بفرستی غیر انتفاعی ...

هچ تفاوتی نداره 

یسری والدین بهترین مدارس بچه هاشونو ثبت نام میکنن اما هیچ نظارتی روی تربیت این بچه ها ندارن

به خدا که ننه های اینا خودشون مفسد و بازیگوش هستن . والا بچه هرز نمیرفت .

اگه بچه ها این دو سال کرونا را کلا مدرسه نرفته بودند به خدا آثار مخربش کمتر بود تا به صورت مجازی برگزار شد 

اره منم سعی میکنم اروم باشم اما ذهن پسرم خیلب درگیرهبه نظرتون چیکار میشه کرد؟

هیچی اینا دارن به سمت نوجوانی میرن میفهمن اخرش من توضیح میدم که چیز عجیبی نیست بدن خانوم و آقا فرق داره ساختار هرکدوم یه شکلیه تعجب نداره که دختر اینطوری باشه..و میگم هر ادمی تو هر شرایطی انتخاب میکنه خوب باشه یا بد بهش میگم تو همین الان آزادی که بری کارای اونا رو انجام بدی چون من واقعا نمیتوتم جلوتو بگیرم حتی من هم میتونم کارای بد اونا رو انجام بدم ولی این کارا در شان انسان نیست انسان اشرف مخلوقاته خدا برای چیزای دیگه خلقش کرده ما نباید درگیر این چیزا بشیم ما که حیوون نیستیم..میگم اونا خانوادشون سطح پایینن براشون مهم نیست...خدا رو شکر خیلی براش مهمه که کاراشونو تکرار نکنه چن روز با چنتا بچه میرفت تو کوچه اومد گفت دیگه نمیرم میترسم مث اونا بشم و نرفت