2777
2789
این چیزا که تو مدرسه ها عادی هست اما بچه هم اگه زیادی چشم گوش بسته باشه بیشتر ممکنه آسیب ببینه مثل ا ...

همینکه اومده گفته صدهیچ از بقیه جلوتره .اگه نمیومد بگه و مادرشو امین خودش نمیدونست این مادراز کجا باید میفهمید چخبره تواون مدرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی از کی اینجوری شد ؟ از وقتی کرونااومد و گوشی افتاد دست بچه ها ،،،متاسفانه برای اینکه مدارس مجازی شدن همه رفتن برای بچه هاشون گوشی خریدن بعد هم که همه چی فی لتر شد ملت فی لتر شکن نصب کردن که قوز بالا قوز شد ،،،، دختر من ۱۶ سالشه من براش گوشی نگرفتم باهاش صحبت کردم گفتم ۱۸ سالگی برات گوشی میگیرم یه بار بحث همین بود تو نی نی سایت بعضی از خانوما میخواستن منو پاره پوره کنن

کلی میگم فیلت ر حداقل ی سد بود ولی ی عده خوشحال بودن که برداشته بشه و ...

عزیزم خب همه چیزو باهم که نباید فی ل تر کرد

بله سایت های پو ر ن بایذ فیل تررر باشن

ولی نه دیگه اینستا و تل

داداش منم کلاس چهارمه بعد واقعا بچه خوبیه درس خون با ادب شلوغ کار جدی اگه ببینم تو مدرسه بچه ها اینکارو میکنن بعد داداشم یاد بگیره میرم خرابه میکنم مدرسه رو سرشون وایی کاش همه بچه دار نشن آخه از الان چه به این چیزا بلوغ زود رسه😑😑

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
شما اقایی درسته؟ ببین من نگران اتفاقات بدترم راستش..انقدررررررر ذهنم بهم ریخته که بهش گفتم پسرم بعضی ...

بله حتی هنوز مدرسه میرم! سال اخرمه تقریبا

از اون لحاظ اگر‌نگران هستید باید بگم که معمولا در حد حرف و داستان و شوخیه این بحثا اونم به خاطر سن و شرایط نوجوانیه بچها جوگیرن ولی بعید بدونم بخوان امتحان کنن! یعنی جرئت نمیکنن حداقل فعلا با این سن

بعدشم بستگی داره چقدر یادش داده باشید از خودش دفاع کنه و چجور واکنش نشون بده تقریبا خوب بهش گفتید

ربطی نداره؟

نه، به دسترسیشون به اینترنت ربط داره 

پدر مادر برای اینکه بچه به پر و پاشون نپیچه گوشیو میدن دستش ، اینم میشه نتیجه ش

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

دقیقا.من از غیر انتفاعی بردم دولتی.اونجا کلاس چهارم مسائل جنسی میدونستن.کلاس ششم ینفر عکس آلت جنسی م ...

دخترمنم غیر انتفاعی بود چند نفر تو کلاسشون افتضاح بودن مخصوصا یک نفرشون از شانس من اومده بود با دخترمن صمیمی شده بود 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
من پسرمو که کلاس لوله مدرسه غیرانتفاعی قرآنی گذاشتم ، خدارو شکر جو خیلی خوبی داره خیلی به مسائل اخلا ...

عزیزم الان دیگه تواکثر مدارس چ دولتی چ غیر انتفاعی خیلی ب این مسائل اهمیت داده میشه و هرزمانی مثل گرگ بالاسر بچه هاهستن حواسشون بهشونه کادر مدرسه اگه بخاون غفلت کنن ک هیچی.بچه خوب و بد همه جا هس مهم مدیریت مسئولیت پذیر بودن کادر مدرسه هست

فدات شم چندسال پیش یادت رفته امار تجاوز تو یکی از بهترین مدارس غیر انتفاعی تهران چه غوغایی کرد

پسر من مدرسه عیر انتفاعی میره .بسیار هم مدرسه لوکس و گرانی هست .اما فرهنگ بعضی بچه ها زیر صفره

همین حرفهایی که پسر اسی گفت پسرکلاس پنجمی منم شنیده از دوستای داغونش

خدای مهربونم دوستت دارم
واسه گوگل قفل ایمن والدین بذارینمن خودم گذاشتماصلا با فیلت ر شکن هم بالا نمیارهحتی عکس

دقیقا منم بچم اجازه نداشت تا هفده سالگی فی لتر شکن داشته باشه الآنم فقط رو کامپیوترش داره