2777
2789
من یازدهمم با اینکه دختریم نصف بچه ها بحثشون سیگار و قلیونه هرچی بگید کشیدن عرق خوردن حرفهای جنسی که ...

خیلیاش دروغه ،زمان ما هم دخترا واسه اینکه باحال به نظر برسند از این کارها می کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم واقعا؟؟؟

بله بگو..بگو بنظرم خوبه ک نظارت بیشتری روی فرزندانمون داشته باشیم متاسفانه چیزهایی شنیدم ک اصلا روم نمیشه اینجا عنوان کنم واقعا خطرناکه ک ی بچه تواین سن درگیر اینچیزا بشه 

ماها گوشی و اینترنت نداشتیم الان همه ی ده ساله ها ف.یلتر شکن و اینترنت به راحتی در دسترسشون هست

اینا همه هست 

ولی کنترل و نظارتم چیز خوبیه.

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

منم به خاطر همین هم کلاسی های دخترم که خیلی چیزا بهش یاد داده بودن مدرسش و عوض کردم حالا ما هرچه قدر که رعایت کنیم از یک سن به بعد بچه تو اجتماع یک چیزایی یاد میگیره البته دخترم ۱۳ سالش هست 

ولی همه ی مدرسه ها همینه به نظرم بچه های بد هم پیدا میشه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
اره منم سعی میکنم اروم باشم اما ذهن پسرم خیلب درگیرهبه نظرتون چیکار میشه کرد؟

عزیزم بهش بگو یه سری چیزا هست که مربوط به بزرگترهاست وقتی بزرگتر بشی متوجه میشی اون بچه ها نباید چیزی که مناسب سنشون نیست رو ببینن و تعریف کنن 

زمانی که درمورد این مسایل صحبت میکنن تو پیششون نمون 

ولی حالا که متوجه شدی اشکالی نداره اگه سوالی برات پیش اومد میتونی بیای از من یا پدرت بپرسی 

در حد سنش براش توضیح بده مثلا از تولید مثل حیوانات بگو 

وقتی بگی فقط،ادرار خب دوستاش بیشتر میدونن میگن بعد میگه مامان دروغ گفت

خیلیاش دروغه ،زمان ما هم دخترا واسه اینکه باحال به نظر برسند از این کارها می کردن

کاش دروغ بود و من با اینا همکلاسی نبودم یک اکیپ از کلاسمون با ی اکیپ پسر دیگه رل زدن و همه راز عاشون ریخت رو میز از عکسا و فیلما بگیر تا کارای ... انجام میدادن صبح میومدن مدرسه گردنشون کبود بود چند تاشون هم پول گذاشتن رو هم ویپ خریدن

سرم درد گرفت تاپیکو خوندم

خدا کمکمون کنه واقعا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دقت کن به حرفش، از قبل این چرندیات که بچه های کوچیک دیدن فیل تر بود، بعد وقتی کسی فی لتر شکن داشت یع ...

کلی میگم 

فیلت ر حداقل ی سد بود 

ولی ی عده خوشحال بودن که برداشته بشه و ...

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️