2777
2789
عنوان

بنظرتون من حسس ششم هستم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 268 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پول فکرکن😂

کاش میشد این بیاد توذهنم🤣

یکسری یه دقیقه یه سابلمینال زیبایی گوش دادم فقط یک دقیقه ۳ نفر تو اون روز با تعجب گفتن چقدررر زیبا شدی چکار کردی! 

ذهن باز دارم انگار

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

کاش میشد این بیاد توذهنم🤣یکسری یه دقیقه یه سابلمینال زیبایی گوش دادم فقط یک دقیقه ۳ نفر تو اون روز ...

به حروف اسمی من فک ببینم چقدر بازه فکرت😂😂😂همیطوری حدسی

@ماهسونگ‍ 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

میشه نظرت و راجع ب مشکلم بگی ۳ تاپیک قبلیم

نمیدونم والاه شوهر بیخیالی داری 

و تو سیاست نداری!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ماه تولد یا خصوصیات یا اول اسمم میگی من از حالا به بعد ازدواج میکنم

بهمن 

س م

کاش میشد این بیاد توذهنم🤣یکسری یه دقیقه یه سابلمینال زیبایی گوش دادم فقط یک دقیقه ۳ نفر تو اون روز ...

من یادمه یه سری یه ساب بود سازنده ش،لیا

برای ارزوهای کوچک وبزرگ بود،۱بارگوش دادم بدون هیچ نینی،یه شخصی یه بسته خوب دادبه من😂😂😂💃💃💃

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

سبز😅

وای خدا ترسیدم ازت 

لباسم سبزه😧

میشه بگی حس می‌کنی کی شاغل میشم کی ازدواج میکنم ؟

واقعا ممنون میشم بگی برات آیت الکرسی میخونم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یعنی بیخیال کیس احساسیم شم آره ؟ خوشبخت نمیشیم؟

نمیدونم ! 

فقط باهات صحبت کردم این اومد توذهنم 

سطح انرزیت بالاست💃

اره چون خیلی خیلی در حق دیگران دعا میکنم 

و بشدددت به همه کمک میکنم چه مالی چه هر چی....

به حروف اسمی من فک ببینم چقدر بازه فکرت😂😂😂همیطوری حدسی@ماهسونگ‍

م. ک