2777
2789
عنوان

بنظرتون من حسس ششم هستم یا

1369 بازدید | 268 پست

به هر چی فکر میکنم اتفاق میافته چرا آخه؟ 

دیروز کارت دستم بود گفتم عه گم میشه شب کارت گم شد 

دیروز به این فکر کردم الان ماشین میخوره به اون بچه و زنه کنارش ۱۰ ثانیه بعد ماشین خورد بهشون و....

خیلی این ماجراها برام پیش میاد 

بگید دلیلش چیه🥺

خیلی ترسیدم تازگیا🤦‍♀️

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ببخشید ولی فکر میکنم انرژی منفی جذب میکنی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسم چه رنگیه😁

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

داری فکر می‌کنی بهشون 

فقط بگو ماشین زد بچه و مادر چیزشون شد؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببخشید ولی فکر میکنم انرژی منفی جذب میکنی

انرژی خوب هم دارم 

مثلا اون هفته خواهرم زنگ زد گفت میرم قرعه گفتم به تو درمیاد خندید گفتم بابا اولین قرعه اس یک ساعت بعد با گریه زنگ زد تو علم غیب داری قرعه برام دراومد!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

داری فکر می‌کنی بهشون فقط بگو ماشین زد بچه و مادر چیزشون شد؟

نه خداروشکر فقط دست بچه ترک برداشت آمبولانس گفت 

خسته شدم تا یه چیز میاد ذهنم سریع اتفاق میافته 

چه مثبت چه منفی

انرژی خوب هم دارم مثلا اون هفته خواهرم زنگ زد گفت میرم قرعه گفتم به تو درمیاد خندید گفتم بابا اولین ...

وحشتناکه اینا😂😂خوب فک کن خوب دراد 

ای جونم خواهرت چه خوشحال شدا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

انرژی خوب هم دارم مثلا اون هفته خواهرم زنگ زد گفت میرم قرعه گفتم به تو درمیاد خندید گفتم بابا اولین ...

ای جانم چقدر عالی 

بنظرت لباسم چه رنگیه 🤣

نه خداروشکر فقط دست بچه ترک برداشت آمبولانس گفت خسته شدم تا یه چیز میاد ذهنم سریع اتفاق میافته چه مث ...

ماه تولد یا خصوصیات یا اول اسمم میگی 

من از حالا به بعد ازدواج میکنم

نه خداروشکر فقط دست بچه ترک برداشت آمبولانس گفت خسته شدم تا یه چیز میاد ذهنم سریع اتفاق میافته چه مث ...

خداروشکر الحمدالله 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آره ممکنهاز مشخصات ظاهری من چی حدس می‌زنید

اینجوری حدس نمیگم که 

میگم به چیزی فکر کنم اتفاق میافته 

اون چیزی که تو ذهنته رو ول کن !...ذهنم درباره تو اینو بهم گفت