2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14089 بازدید | 320 پست
میخاد فقط بیاد حرصت بده. نزار شوهرت بچه رو ببره فقط خودت بچه رو ببر و بیار. یه دوبار که دید نه خبری ...

دقیقا دنبال اینک اذیتمون کنه، ولی ادم کم حرف و ارومیم اگ بچه رو ببرم و دعوایی چیزی پیش بیاد اصلا نمیدونم چیکار کنم اصلا دلم نمیخاد ببرم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از نظر بیولوژیکی و قانونی مادرش نیستی حتی شکایتم کنی کار ب جایی نمیرسهمیتونه بچشو ببره پیش خودش ...

اینجوری ک بچه روانی میشه اگ قرار باشه از اخر بدن ب اون و ب اون بگه مامان، ک من ناامید میشم

دقیقا دنبال اینک اذیتمون کنه، ولی ادم کم حرف و ارومیم اگ بچه رو ببرم و دعوایی چیزی پیش بیاد اصلا نمی ...

دعوا نمیشه تا جایی که من میدونم بچه رو باید سر ساعت ببرید کلانتری جلوی مامور تحویل بدید و سر ساعتی که میگن ایشون هم بعد بیان کلانتری بچه رو تحویل شما بدن. چه دعوایی؟! 

خودتو یجور نشون بده که از خداته بچه پیش اون باشه 

اون یه زن تنهاس بچه میخاد چیکار؟ 

معلومه فقط میخاد اذیتت کنه 

نزار بفهمه ناراحتی 

بخدا این فقط میخاد حرصت بده. چون الان از نظر اون شوهرش خوب بوده و تو ازش شوهرش و زندگیشو گرفتیش

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

دعوا نمیشه تا جایی که من میدونم بچه رو باید سر ساعت ببرید کلانتری جلوی مامور تحویل بدید و سر ساعتی ک ...

میترسم اینجوری خودشو ب زندگیم نزدیک کنه و خرابش کنه خیلی میترسم ک هم بچرو بگیره و زندگیمو خراب کنه

میترسم اینجوری خودشو ب زندگیم نزدیک کنه و خرابش کنه خیلی میترسم ک هم بچرو بگیره و زندگیمو خراب کنه

این ادما چیزی برای از دست دادن ندارن 

خیلی محتاط رفتار کنید 

با وکیل و مشاور حتما در میون بزار 

با شوهرت حرف بزن فقط خودت بری و بیای برای تحویل گرفتن و تحویل دادن بچه. شماره موبایل خودتم فقط بدی برای هماهنگ کردن

بگید شوهرتون سر کاره و هیچجوره نمیتونه حاضر بشه و پاسخگو تلفن باشه

هیچجوره نزار نه پاش جلوی در خونتون باز بشه نه تماس تلفنی یا حضوری با همسرت داشته باشه. فقطططط با خودت هماهنگ باشه سر هر چیزی

مطمئن باش ببینه خبری از همسرت نیست  تیرش به سنگ میخوره میره 

ان شالله موفق باشی ❤️

بعدم عزیزم ناراحت نباش مطمئن باش شوهرت زندگی الانش رو خیلی بیشتر دوس داره 

تا زنی که یبار ولش کرده و با دوتا مرد دیگه هم بوده 

این ادما چیزی برای از دست دادن ندارن خیلی محتاط رفتار کنید با وکیل و مشاور حتما در میون بزار

اره دقیقا خیلی دلم شور میزنه، مرسی عزیزم با وکیل ک حتما مشورت میکنیم تا راه چاره بهمون نشون بده برام دعا کن عزیزم، اومدم خوبی کنم بدجوری کباب شدم☹️💔

با شوهرت حرف بزن فقط خودت بری و بیای برای تحویل گرفتن و تحویل دادن بچه. شماره موبایل خودتم فقط بدی ب ...

باورت میشه اصلا دلشو ندارم ک بره ببینش اخه چجوری ببرمش😭

هیچجوره نزار نه پاش جلوی در خونتون باز بشه نه تماس تلفنی یا حضوری با همسرت داشته باشه. فقطططط با خود ...

مرسی عزیزم. اره شوهرمم میگ اگ قصدش این کار باشه حاضرم بچه رو ببره ولی ریختشو نبینم چ برسه ب اینک دوباره بیاد دوروبرم