2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15948 بازدید | 332 پست
اولا با وکیل مشورت کنین دوما من فکر بچه ام ک این وسط ممکنه آسیب ببینه🥲🥲بهش گفتین ک شما مادر واقعیش ...

ن بابا بچه اصلا نمیفهمه الان بهش بگن فک میکنه شوخیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگید حق داره 

مادر بودن فقط زاییدنه

اسی بزرگش کرده مادرش اسیه 

کی مریض بود بالا سرش بود

که باهاش بازی کرد 

کی بهش عشق ورزید 

کی بهش یاد داد راه بره 

آفرین استارتر بعد بنظرتون استارتر حق مادری بیشتری گردن بچه نداره؟

سختیشو استارتر کشیده

بچه اسباب بازی نیست هروقت خواست ول کنه بعد دوباره بخواد😐

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپزی ۲۰👩🏻‍🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻‍♀️        شاعر🕊برنامه نویس👩🏻‍💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀درحال یادگیری انمیشن سازی🐥عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻‍🌾      🌤A girl with big goals°سخت مشغولم که از مَن یک مَن بهتر به بار آید⏳🌞

فکر کنم بعد ۷ سالگی به پدر میرسه بچه

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما فرهیخته هستی و می‌دونی!! واقعا می‌خوام سرمو بکوبم به دیوار وقتی نظر یکی از انسانهای بچه سن فرهیخته پروفسور رو میخونم وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

یعنی چی حقشهههههه، چرا تا الاه نمیخاستش، لعنت به این حقی ک بهش میدن

شما زحمت کشیدی درسته ولی حق دیدن رو که داره 

شاید بخواد جبران کنه

شما که خوبی بزار بچه خودش تصمیم بگیره بعدا

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

نمیگیره ازت بابا فقط میخواد ببینه بچه با هر کی بزرگ شه پیش همون میمونه اون بچه رو دو روز اگه نگهداشت اسممو عوض میکنم نه اون میتونه نگهداره نه بچه پیشش میکونه شاید نیم ساعت بیاد ببینه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چرا میگید حق داره مادر بودن فقط زاییدنهاسی بزرگش کرده مادرش اسیه کی مریض بود بالا سرش بودکه باهاش با ...

اگه همه مثل شما فکر کنن هیچ پدری پدر بچش نیست

چون پدرا هم ول می کنن میرن خیلیا یا هیچ گدوم این کارارو نمی کنن

چرا میگید حق داره مادر بودن فقط زاییدنهاسی بزرگش کرده مادرش اسیه کی مریض بود بالا سرش بودکه باهاش با ...

دقیقا مرسی ک بهم حق دادی، بچه رو دو ماهگی لخت و بدون لباس ول کرده گفته نمیخامش ببرینش بهزیستی، اونوخت الان فیلش یاد هندستون کرده، میگن حقشه مادرشه، ببخشید من ریییـ.... دم ب این مادر بودن

اگه همه مثل شما فکر کنن هیچ پدری پدر بچش نیستچون پدرا هم ول می کنن میرن خیلیا یا هیچ گدوم این کارارو ...

دآریم درباره مادر حرف میزنیم 

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپزی ۲۰👩🏻‍🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻‍♀️        شاعر🕊برنامه نویس👩🏻‍💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀درحال یادگیری انمیشن سازی🐥عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻‍🌾      🌤A girl with big goals°سخت مشغولم که از مَن یک مَن بهتر به بار آید⏳🌞