2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14089 بازدید | 320 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق صددر صد با شماست برو توی دادگاه حتما اطلاع بده و شماهم شکایت کنید الان وقت جا زدن نیست

نه بابا بهش میدم الان این کاربرا میان میگن بخاطر بچه نیست میخای حرصت و رو زنه خالی کنی این اداهارو درمیاری😐😐

اسی بنظرم بده بهش کلا دیگ نگهش ندار ک این اتفاقا بعدا هم ممکنه پیش بیاد و باز ناراحت شی خودتو همین ا ...

ارع بابا من هر کار کنم از اخرم بده میشم همین الان بره هر بلایی سرش بیاد هم بیاد

شما از این زن خوشت نمیاد میخای حرصش بدی دوست داشتن بچه بهانه کردیبخاطر بچه نیست که ایقد حرص جوش میزن ...

معلومه شما هم از اون زنای خونه خراب کنی که بچه رو پس میندازن به امون خدا بعد مدتی ک بچه از اب و گل درومد، بخاطر اینکه بیای زندگی شوهر سابقت و زنش و خراب کنی بچه رو بهونه کنی

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

نه بابا بهش میدم الان این کاربرا میان میگن بخاطر بچه نیست میخای حرصت و رو زنه خالی کنی این اداهارو د ...

به کاربرا چه ربطی داره اینا سر سوزنی تو زندگی تو نیستن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

الان از دست کاربرا حرصی شدی اینو میگی به حرف اینا گوش نده، هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدین اگه نشد بعد بهش بدین

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

معصوم جان ببخشید نه به اون آتیش اولت که اینقدر به بچه اعلام وابستگی کردی نه به الان که میگی برام مهم نیست هر بلایی سرش بیاد😐

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

معصوم جان ببخشید نه به اون آتیش اولت که اینقدر به بچه اعلام وابستگی کردی نه به الان که میگی برام مهم ...

من اشتباه کردم تاپیک زدم همه بهم گفتن حق نداری از مادرش جدا کنی تو مگ چیکاره ای، با خودم گفتم این نی نی سایتا ادم بزرگن این طرز فکر و دارن وای ب حال روزی ک ب بیست سال یا کمتر یا بیشتر براش کم نزارم اخرشم بچه بهم بگه تو چیکاره ای ننم یکی دیگس

الان از دست کاربرا حرصی شدی اینو میگی به حرف اینا گوش نده، هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدین اگه ن ...

اخه همه بهم گفتن مگ تو چیکاره ای، اون مادرشه و حق داره منم کم اوردم برا جنگیدن

اخه همه بهم گفتن مگ تو چیکاره ای، اون مادرشه و حق داره منم کم اوردم برا جنگیدن

اینارو ول کن، الان اگ مامان واقعیش تاپیک بزنه ک بعد پنج شیش سال میخام بچمو ببینم، همه میپرن بهش که تا الان کدوم قبری بودی خواهشا زندگیشو بهم نزن بزار بچه زندگیشو کنع و ازین حرفا

نی نی سایت خیلی عجیبه خیلی

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️