2777
2789

منو شوهرم ازدواج دوممونه همسرم از ازدواج اولش یه پسر دو ساله داشت، تا الان ک نزدیک پنج سالشه من بزرگش میکنم، ننه بی عرضش از دو ماهگی ولش کردع یه بارم سراغش نگرفته، الان ک زندگیمون سرو سامون پیدا کرده، تازه رفته شکایت نامه تنظیم کرده ک میخام بچمو ببینم، الهی خدا لعنتت کنه تا الان کدوم قبری بودی،رفته سع بار شوهر کرده و جدا شده ح... رومزاده، حالا ک من ب این بچه وابسته شدم اومده ازم بگیرتش، الهی تیکه تیکه شی ک داری زندگیمونو جهنم میکنی😭😭بچه ها حالم خیلی بده توروخدا بگین چیکار کنم، اگ بچم ازم جدا شه من یه لحظه هم نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا نمیشه 

فقط میخاد ببینه و هرکار کنی حق دیدن داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم.  چه مادر خوبی برای بچه بودی که انقدر هر دوتون به هم وابسته شدین!   ان شاالله بقیه قدر شما رو بدونند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

با پول اینا راضی نمیشه؟کاش ندن بچه رو بهش

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

چون بچه رو ول کرده شاید بشه ازش صلب حضانت کرد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌