منو شوهرم ازدواج دوممونه همسرم از ازدواج اولش یه پسر دو ساله داشت، تا الان ک نزدیک پنج سالشه من بزرگش میکنم، ننه بی عرضش از دو ماهگی ولش کردع یه بارم سراغش نگرفته، الان ک زندگیمون سرو سامون پیدا کرده، تازه رفته شکایت نامه تنظیم کرده ک میخام بچمو ببینم، الهی خدا لعنتت کنه تا الان کدوم قبری بودی،رفته سع بار شوهر کرده و جدا شده ح... رومزاده، حالا ک من ب این بچه وابسته شدم اومده ازم بگیرتش، الهی تیکه تیکه شی ک داری زندگیمونو جهنم میکنی😭😭بچه ها حالم خیلی بده توروخدا بگین چیکار کنم، اگ بچم ازم جدا شه من یه لحظه هم نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️