2777
2789
عنوان

خرید واحد آپارتمان

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ واحد با یه آسانسور زیاد نیست ؟ اینجا ۲۴ واحده شما تجربشو داشتی به نظرتون بخرم یا نه بسیار هم آپار ...

من میگم واقعا تو این ده سال شاید فقط ده بار با همسایه ها تو آسانسور مشترک بودیم حتی، چه برسه به اینکه بخوایم تایم طولانی منتظر آسانسور باشیم با اینکه همیشه از آسانسور استفاده میکنیم

ساختمان مدیریتش قوی بود بسیار تر و تمیز و مرتب دیوار مشترکشم فقط یه دیوار بود نمی دونم چه کنم

جدا از آسانسور مهمترین چیزش شارژ و هزینه های کل ساختمون هست اول ببین چقدر باید ماه به ماه پول شارژ و نگهبان و نظافت کل وهرینه برق و خرابی چیزهای مشترک رو بدی مثال میزنم شاید ماهی بیست سی میلیون هر واحد باید بده بالا شهر این مبلغ هست بعضی جاها هم بیشتر اگه مشکلی نداری با شارژ ساختمون آسانسور اینا مشکلی نداره زیاد مهم نیست 

من میگم واقعا تو این ده سال شاید فقط ده بار با همسایه ها تو آسانسور مشترک بودیم حتی، چه برسه به اینک ...

خوب اینکه ۲۴ واحد یه آسانسوره زود به زود خراب نمیشه ؟ کلا پر واحد سخت نیست ؟ البته ساختمونش عالی بود مرتبو شیکو تر و تمیز 

بخر بده اجاره

نه برای زندگی می خوام متراژش خوبه فول امکانات تر و تمیز و مرتب لابی شیک همه چیش عالی بود فقط تعداد واحداش نگرانم کرده سخته خونمو بدم اجاره خودم اجاره نشین بشم 

واحدی که ده تومن پولشه،چجوری ماهی سی تومن پول شارژشه اخه

من کلی گفتم  درکل مجتمع ها بدون هزینه نیست که؟ چهارتا نگهبان بطور بیست چهارساعته ماهی صدوبیست میلیون فقط پول نگهبان میدیم  پول برق راه پله ها پول نظافت خرای وسایل همه اینا هم هست بهرحال گفتم که این موارد هم مهم هست  

دیگه هرچی هست آلجی به کوچکترین نکاتشم توجه کن چرا باید یه میلیارد از قیمت واقعیش کمتر بده؟

به خاطر پر واحدیشه به هر حال قیمت خونه ی ده واحده با ۲۴ واحده متفاوته اگه یه قیمت باشن کسی سراغ ۲۴ واحدی نمیره