دوستان یه واحد آپارتمان دیدم برای خرید ۹۲ متره شیک ، به روز ، مدرن ، ۶ ساله ، پر نور خلاصه همه چیش عالیه فقط مشکلی که به دلم شک انداخته ۲۴ واحدیه یعنی ۶ طبقه ی ۴ واحدی کل ۲۴ واحدم از یه آسانسور مشترک استفاده می کنن نظرتون چیه ؟ بخرم یا به خاطر پر واحدیش صرف نظر کنم ؟
۲۰ واحد با یه آسانسور زیاد نیست ؟ اینجا ۲۴ واحده شما تجربشو داشتی به نظرتون بخرم یا نه بسیار هم آپار ...
من میگم واقعا تو این ده سال شاید فقط ده بار با همسایه ها تو آسانسور مشترک بودیم حتی، چه برسه به اینکه بخوایم تایم طولانی منتظر آسانسور باشیم با اینکه همیشه از آسانسور استفاده میکنیم
ساختمان مدیریتش قوی بود بسیار تر و تمیز و مرتب دیوار مشترکشم فقط یه دیوار بود نمی دونم چه کنم
جدا از آسانسور مهمترین چیزش شارژ و هزینه های کل ساختمون هست اول ببین چقدر باید ماه به ماه پول شارژ و نگهبان و نظافت کل وهرینه برق و خرابی چیزهای مشترک رو بدی مثال میزنم شاید ماهی بیست سی میلیون هر واحد باید بده بالا شهر این مبلغ هست بعضی جاها هم بیشتر اگه مشکلی نداری با شارژ ساختمون آسانسور اینا مشکلی نداره زیاد مهم نیست
نه برای زندگی می خوام متراژش خوبه فول امکانات تر و تمیز و مرتب لابی شیک همه چیش عالی بود فقط تعداد واحداش نگرانم کرده سخته خونمو بدم اجاره خودم اجاره نشین بشم
واحدی که ده تومن پولشه،چجوری ماهی سی تومن پول شارژشه اخه
من کلی گفتم درکل مجتمع ها بدون هزینه نیست که؟ چهارتا نگهبان بطور بیست چهارساعته ماهی صدوبیست میلیون فقط پول نگهبان میدیم پول برق راه پله ها پول نظافت خرای وسایل همه اینا هم هست بهرحال گفتم که این موارد هم مهم هست