2777
2789
عنوان

دعوا خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 48 پست
الان موضوع رو ببندم

من جات بودم اره 

اما فاصله رو حداكثر ميكردم 

وقتيم از كسي ناراحتي اومد پيشت بگو اره ازت توقع نداشتم و اون برخوردت ناراحتم كرد 

سعي كن مستقيم اينطوري مودبانه نشون بدي 

ولي اينجا كار از كار گذشت بشه تجربه 

ولي از نظرم جاريت نخواسته واقعا بهت توهين كنه خواسته به روش عاميانه معذرت خواهي زير پوستي كنه

مثلا من يه چي خالم بهم بگه ناراحت بشم بهم ميگه بيخود ازم ناراحتي يا غلط كردي ناراحت شدي و ميزنه به ش ...

اینم تقریبا همونجوری بود لحنش اما من از قبلم ناراحت بودم.

يعني خاسته از دلم در بیاره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم تقریبا همونجوری بود لحنش اما من از قبلم ناراحت بودم.يعني خاسته از دلم در بیاره؟

اره واقعا خواسته بگه منو تو صميميم نبايد ازهم دلخور بشيم كه بخاطر حرف من جليي نياي 

باور كن 

بقيه هم كه جيهه گرفتن لحن طرفو نميدونن

با چه روشی اونم.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببين روشش بد بود ولي مشخصه ادم بدي نيست 

خورده شيشه دار نيست 

ادم خورده شيشه 

با نيش كنايه حرفشو ميزنه 

اين معلومه زيرو رو نداره

اگه داشت به روي خودش نميورد پدر شوهرت طرف تورو گرفته

ببين روشش بد بود ولي مشخصه ادم بدي نيست خورده شيشه دار نيست ادم خورده شيشه با نيش كنايه حرفشو ميزنه ...

واقعا خودمم گفتم چقد اسکله ک اومده اینو گفته خب تو رو ضایع کرده چرا میای میگی به من

ببين روشش بد بود ولي مشخصه ادم بدي نيست خورده شيشه دار نيست ادم خورده شيشه با نيش كنايه حرفشو ميزنه ...

واقعا خودمم گفتم چقد اسکله ک اومده اینو گفته خب تو رو ضایع کرده چرا میای میگی به من