2777
2789
عنوان

دعوا خانوادگی

678 بازدید | 48 پست

بچم یه چیزی پرت کرد بچه جاریم تو حال بود نخورد بهش با فاصله زیادی هم افتاد 

اونم دعوا شد که تو غلط کردی بیتربیت بیشعور بخدا میزنم تو گوشت.منم چیزی نگفتم

این ماجرا دوهفته رد شد بعدش پدرشوهرم به جاریم تذکر داده ک به بچه جاریت چیزی نگو ک نمیاد خونمون.

اونم اومده به من گفته تو غلط کردی من بگم بشین ناراحت بشی‌ در صورتی ک یه بشین نبوده فقط

منم گفتم درجریان نبودم و نفهمیدم پدرشوهر ه اینجوری گفته و نیومدنم هم بخاطر شوهرمه ن کس دیگه ای. چون جریانات دیگه ای باشوهرم داریم.

الان این حرفش ک گفت توغلط کردی خیلی اذیتم میکنه با پدرشوهرم رو به روش کنم و بگم جریان چیه یا کش ندم؟

چن بار دیگه هم تاپیک زدم این موضوع رو واقعا هر کار بگین و انجام میدم تصمیم درست چیه

اینکه اینها رد برم به پدرشوهرم بگم ب جلو جاریم جاریمو به هدفش رسوندم و منو به چشم به هم انداز میبینن؟

تا میتونی محلش نده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جریانو توضیح بده به پدرشوهرت و جاریت

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

اول اینکه اون جاهل هایی ک با دعوای بچه اینام دعوا میکنن واقعا غیر قابل درکن بچه اس دعوا میکنه اشتی میکنه 

دوم اینکه اونجا ک به بچه ات اون طوری گفت باید میگفتی تند نرو 

سوما اینکه دست پدرشوهرت درد نکنه 

چهارما چه پرروس جاریت یه بار بشور بذارش کنار ک پرروتر نشه 

چقدر درگیری با این موضوع یه چیزی گفته ولش کن دیگه

هر روز هی نشخوار مغزی برا خودت درست میکنی اونم برا جاری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

موضوع رو ببندم؟ خوشحال میشه حرف گفته رفته

نه اتفاقا الان دل تو دلش نیس تو یه چی بگی که بیشتر کرم بریزه ولی وقتی قشنگ و واضح محل ندی بیشتر میسوزه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
همه جریانو توضیح بده به پدرشوهرت و جاریت

خب چون یبار پدرشوهرم پشتم در اومده من قضیه رو کش بدم از چشم من نمیدونه و حس اینکه من دنبال دعوام نمیگیره چون اون تو خلوت بهم گفته غلط کردی

اول اینکه اون جاهل هایی ک با دعوای بچه اینام دعوا میکنن واقعا غیر قابل درکن بچه اس دعوا میکنه اشتی م ...

اره همینو بگو واقعا آتیش میسوزونه .الان بگم یا دفعه بعد ک تکرار شد

اره همینو بگو واقعا آتیش میسوزونه .الان بگم یا دفعه بعد ک تکرار شد

نه الان هیچی نگو 

اون الان میسوزه ک پدرشوهرت طرف تورو گرفته 

اما اگه دفعه دیگ تکرار کرد خیلی جدی برخورد کن 

اون لحظه ای که باید جواب جاریت رو میدادی وقتی بود که به بچت حمله کرده بود با لحظه ای که جلوی روت بهت توهین میکرد 

بعدش فایده ندارع

اون لحظه ای که باید به حرف پدر شوهرت می‌شدی و از حمایتش استفاده میکردی وقتی بود که جاریت حرفش رو پیشت آورد ، اون موقع کوچیک کردی بنده خدا رو و قدر حمایتش رو ندونستی 

دیگه گذشت

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...