2777
2789

ینی وقتایی ک سرکار باشه یا بین جمع باشه کلا باید همش حواسش پیش شما باشه یا مدام ازتون خبر بگیره ؟ اولویت بودنو توی چی خلاصه میکنید ؟ من نامزدم شخصیتش دیگ اینطوری شکل گرفته ۳۰ سالشه ارایشگره وقتایی مغازس جواب پیامای عاشقانه یا غیرضروریم رو انقد دیر میده ک پشیمون میشم از فرستادنش و یا عصبی میشم واقعا موندم ینی اولویتش نیسم؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بستکی داره چه رابطه ای باشه

من رابطه ی دوستی نیست نامزد رسمی یا همون نشون هستیم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت پیش مردا اینجوری تعریف نمیشه ، اپلویت برا مردا چون ذهن تک بعدی دارن کاری هست که توش گرفتار هستن ، مثلا وقتی رانندگی میکنن نمیتونن رو ادامس تو دهنشون تمرکز داشته باشن چه برسه به پیام شما ، شما باید بدونی اون مثل شما نیست و دنیای متفاوتی داره ، بهت پیشنهاد مطالعه کتاب مردان مریخی رو‌میدم 

ببین اولویت داشتن تو اینجور چیزا نیست واسه مردا واسه وقتیه که شما مریض میشی یا حالت بد میشه اون موقع میتونی بفهمی اولویتش هستی یا نه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین اولویت داشتن تو اینجور چیزا نیست واسه مردا واسه وقتیه که شما مریض میشی یا حالت بد میشه اون موقع ...

ینی اینکه پیامو وقتی سرکاره دیر جواب بده یا بعضی وقتا کم حرف باشه خیلی پیگیر نباشه اینا ربطی ب اولویت بودنو دوسداشتن نداره؟؟

چند وقت یکبار همو میبینین؟ خیلی دوست داره یا نه؟

هفته ای یبارمیانگین بگیریم 

خیلیشو خب من ک‌دیگع خبر ندارم عزیزم😂 ولی عملی و زبونی تاحدودی ازش دیدم یه چیزایی ک متوجه علاقش شدم

اولویت پیش مردا اینجوری تعریف نمیشه ، اپلویت برا مردا چون ذهن تک بعدی دارن کاری هست که توش گرفتار هس ...

این تک بعدی ک میگن ینی واقعا درسته راجب مردا ؟

ینی اینکه پیامو وقتی سرکاره دیر جواب بده یا بعضی وقتا کم حرف باشه خیلی پیگیر نباشه اینا ربطی ب اولوی ...

نداره به عنوان کسی که 8 سال از ازدواجش گذشته میگم نداره همسر منم سر کار جواب خیلی پیش میاد نده 

ولی طوریم شده عین جت خودشو میرسونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نداره به عنوان کسی که 8 سال از ازدواجش گذشته میگم نداره همسر منم سر کار جواب خیلی پیش میاد نده ولی ط ...

من قبلا تو رابطه بودم و اونی ک باهاش بودم سنشم البته۲۴ سالش بود خیلی پیگیر بود همش دور و برم بود اما الان ک نامزد کردم نامزدم ۳۰ سالشه همش میگم شاید از سنشم هس ک دیگه شور و شوق پسرای نوجوان رو نداره مثلا زیاد پیگیر نمیشه حالمو مبپرسه زنگ و پیام میده ولی نه دم‌ب دیقه منم ک‌ تاحدی برونگرا و هیجانیم واقعا از بابت این رفتارا گاهی ناراحت میشم

من قبلا تو رابطه بودم و اونی ک باهاش بودم سنشم البته۲۴ سالش بود خیلی پیگیر بود همش دور و برم بود اما ...

خب عزیزم ازدواج با رابطه های زود گذر فرق داره تو دوستی طرف میخواد خر خودشو از پل رد کنه خیلی کار ها میکنه ولی بعد ازدواج دیگه خر از پل گذشته همونیم که شما میگی مطمئن باش باهاش ازدواج میکردی همین بود اون اوایل میخوان به هدفشون برسن این شکلین مردا 

خب عزیزم ازدواج با رابطه های زود گذر فرق داره تو دوستی طرف میخواد خر خودشو از پل رد کنه خیلی کار ها ...

درسته🙂 خیلیا تو همین نینی سایت میگن این رفتارا ینی دوسِت نداره یا اولویتش نیستی منم از رفتاراش هرزگاهی میبینم دوسم داره بعد میشینم ب این فکر میکنم ک زیاد اهل پیام و پرحرفی نیس میگو مبادا حوصله منو نداشته باشه یا وقتایی سرکاره از بس دیر جواب میده دلم‌میخواد پیام بدم ب دعوا دعوتش کنم😅  خوشبحال مردا خیلی احساسی نیستن مث‌ما‌😕