2777
2789
عنوان

امروز سالگرد ازدواجمه و عروسی آرام جعفری رو دیدم گریه کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیق همسرم خیلی ذوق بوس بغل ولی من نه همسرم و به شدت دوست دارم ولی نمیتونم ابراز علاقه کنم بی ذو ...

دقیقا منم همینطورم خیلی دوسش دارم و خیلی تو تصورات خودم میگم این بار ک دیدمش مثلا فلان طور بوسش کنم بغلش کنم اما بازم هیچ ب هیچ اون باید اول شروع کنه تا من ادامه بدم و البته اون اصلا ول کن نیست اگه بغل کرد میگه نیم ساعت بمون من هر لحظه هی میگم ول کن ول کن 

نه دیگ صحبت کردن نباید در راستای عوض کردن ذات کسی باشه باید در راستای حل مشکل باشهولی خب اره قبول دا ...

خب مشکل ما با ذات طرفه😄مثلا شوهر من اصلا محبت نداره،محبت نمیکنه،کلا خانوادشم همین شکلین،حالا هزاری من باهاش حرف بزنم و بگم که تو خونه بهم توجه کن،محبت کن،بازم انجام نمیده که نمی‌ده 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب مشکل ما با ذات طرفه😄مثلا شوهر من اصلا محبت نداره،محبت نمیکنه،کلا خانوادشم همین شکلین،حالا هزاری ...

اره میدونم چی میگی منم این مشکلو با پدرم دارم و حل نشدنیه هرچی حرف میزنم ولی خوب کوتاهم نمیام

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
دقیقا منم همینطورم خیلی دوسش دارم و خیلی تو تصورات خودم میگم این بار ک دیدمش مثلا فلان طور بوسش کنم ...

شماها مثل شوهرمید😂 اوایل خودم خیلی ذوق افراطی داشتم حالیم نبود،الان که کم کم یکم منطق هم داره پا پیش میذاره، هی میره رو مخم این اخلاقش

البته شماها چون خانمید شاید کمتر به چشم بیاد این اخلاقتون، به هر حال از مردا توقع میره پیشقدم بشن

I will always love you❤️💖💗

دقیقا منم همینطورم خیلی دوسش دارم و خیلی تو تصورات خودم میگم این بار ک دیدمش مثلا فلان طور بوسش کنم ...

منم بغل بوس می‌کنه من ادامه نمی‌دم بوس اینا نمیکنم منم میگم ولم کن خخخ ولی خوب واقعا همسرم و دوست دارم همیشه اون غذایی دوست داره میپرم اون چیزهای دوست ندارع انجام نمی‌دم  خیلی احترام بهش می‌زارم 

شماها مثل شوهرمید😂 اوایل خودم خیلی ذوق افراطی داشتم حالیم نبود،الان که کم کم یکم منطق هم داره پا پی ...

نه اتفاقا  چون زنیم باید پر شور تر و با اشتیاق تر باشیم ولی من ی جوری چس و فسم ک نگو😂

شماها مثل شوهرمید😂 اوایل خودم خیلی ذوق افراطی داشتم حالیم نبود،الان که کم کم یکم منطق هم داره پا پی ...

من هررررربار به شوهرم میگم میگه خب تو انجام بده 

میگم خب چرا همیشه من؟؟یه بارم تو بیا جلو 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم بغل بوس می‌کنه من ادامه نمی‌دم بوس اینا نمیکنم منم میگم ولم کن خخخ ولی خوب واقعا همسرم و دوست دا ...

اره این چیزا خیلی خوبه واقعا اینکه ادم میدونه تو یچیز ضعیفه پس با بقیه چیزا جبران کنه یا بفهمونه ک دوست دارم 

من هررررربار به شوهرم میگم میگه خب تو انجام بده میگم خب چرا همیشه من؟؟یه بارم تو بیا جلو

والا من شوهرم سر به سرم میذاره میگه تو تنها امتیازی که داری اینه که خیلی دوسم داری، اون نباشه دیگه به دردم نمیخوری😐😂

با همین حرفا خرم میکنه دوباره من میفتم دنبالش😐😂😅

من هررررربار به شوهرم میگم میگه خب تو انجام بده میگم خب چرا همیشه من؟؟یه بارم تو بیا جلو

یه وقتایی چنان خودشو لوس میکنه،من برم قربون صدقش برم😐🤭 حالا من اگه این کار رو کنم نهایتا بگه بیا بریم بیرون بگردیم یا یه چیز بخوریم یا یه چیزی که دوست دارم برام بخره اما عمرا بیاد جلو منت بکشه قربون صدقه بره