2777
2789
عنوان

امشب یه آدم ترسناک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 49 پست
قیافه‌ی ایشون هرچقدر ترسناکتا وقتی خلافی نکرده یا حتی کار خاصی نکرده که مشکوک باشه چرا باید از یک فر ...

چه حرف غیرمنطقی زدی یعنی حتما باید یکی مجرم باشه تا ترسید؟؟؟ 

چه حرف غیرمنطقی زدی یعنی حتما باید یکی مجرم باشه تا ترسید؟؟؟

ترس یک چیز طبیعی هست و اصلا با منطق سروکار نداره

من دارم میگم بیانش تا وقتی که دلیل قانع کننده ای نداره لزومی نداره

مگر طرف کاری کرده باشه که شک آدم رو برانگیزه که هدف این چیه

وگرنه صرفا اینکه ظاهر طرف ترسناکه پس ازش باید دوری کرد منطقی نیست

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم برام پیش اومده یه زمانی خیلی دلهره داشتم بعد اتفاقی با یه خانوم چشم سبز یه جای خلوت هم صحبت شدم و چشم تو چشم.

منم ازش ترسیدم ولی فکر میکنم ترسه الکی بوده چون تنها بودم و استرسی 

ترس یک چیز طبیعی هست و اصلا با منطق سروکار ندارهمن دارم میگم بیانش تا وقتی که دلیل قانع کننده ای ندا ...

لبخندش که یهو محو میشده و زیگ زاگی راه رفتنش و نگاهای غضبناکش کافی نیس؟تازه قیافشم ترسناک بوده 

فکر کنم شما زیادی شجاعید

همین پیرزن رفت تو یه خونه، گفتن میرفتی در خونشو میزدی

عه چه جالبه اسم کاربریت

یعنی همشهری هستیم و همسن😉

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

ووویییییی

من ی بار با اسنپ تو اتوبان گیر افتادم شک ندارم نقشه کثیفی برام کشیده بود 

وسط راه گوشیش رو خاموش کرد آروم می‌رفت میگفت ماشینم خرابه 

عقده ای و ناراحت بود با ی ماشین داغون 

اگه خودم به داد خودم نرسیده بودم و قبل از اقدام اون دست به کار نشده بودم احتمالا بلای الهه سرم میومد 

ولی چهار چشمی مراقب راننده بودم 

منم یه بار تو یه کوچه خلوت یه خانم از روبرو داشت میومد ولی قیافه و همه چیش عادی بود ...فقط از فاصله دور یهو داد زد وای تو خیلی خوبی🙁🙁🙁 نمیدونم چرا یه لحظه ترسیدم ازش......قشنگ فرار کردم انگار که یکی مزاحمم شده باشه

چ کار کردی

اول از همه به شدت بهش مشکوک بودم این خیلی مهمه 

با اینکه سعی داشت خودش رو مظلوم نشون بده ولی من هواسم جمع بود تا اینکه گفت گوشیم شارژ نداره خاموش کرد ی جا گفت بنزین ندارم پریدم پایین بلایی سرش آوردم تا آخر عمر یادش نره 

بقیه ماشین ها پلاکشو برداشتن یکیشون گفت پشت سرت میام تا داخل شهر 

میخاست بپیچه ولی هواسم جمع بود