همسایه بالاییمون جنوبی هست ما لریم،خیلیییی خانواده خوبین و صمیمی هستیم با هم همسایه روبه رویی هم کورد هست کلا با هم رفت و آمد داریم،پنجشنبه شب آقایون رفتن پیش هم خانوما هم جمع شدیم کنار هم تا ۵ صبح😁،از عصر کارگر خونه بود معذب بودم به زور منو کشوند خونشون گفت قلیه ماهی درست کردم تا نخوری ولت نمیکنم،بعد گفت یادم نرفته ماه پیش گفتی شیرینی عربی دوست دارم هر کاری کردم به زور موادشو درست کرد🥹،الانم گفت تا بچه رو شیر میدم املای دخترمو بگو بی زحمت،تا الان انقدر با یه غریبه راحت نبودم خیلی خونگرم و صمیمیه مثل خواهر خودم دوستش دارم😍،شما چقدر راحتین با همسایه هاتون؟خداروشکر تا الان هر جا رفتیم همسایه ها عالی بودن
عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
عزیزدلم ماهم کوردیم با چند تا از همسایه ها خیلی رابطمون خوبه خداروشکر تعجب نکن ماهم از این همسایه ها زیاد داریم همسایه بغلی مون یه نوه کوچولو داره گاهی میاد دم خونه مادرم و آبجیم رو دعوت میکنه به عصرونه ،من نمیرم چون روم نمیاد😂بعد این ارتباط هم دو طرفه است کلا