2777
2789

همسایه بالاییمون جنوبی هست ما لریم،خیلیییی خانواده خوبین و صمیمی هستیم با هم همسایه روبه رویی هم کورد هست کلا با هم رفت و آمد داریم،پنجشنبه شب آقایون رفتن پیش هم خانوما هم جمع شدیم کنار هم تا ۵ صبح😁،از عصر کارگر خونه بود معذب بودم به زور منو کشوند خونشون گفت قلیه ماهی درست کردم تا نخوری ولت نمیکنم،بعد گفت یادم نرفته ماه پیش گفتی شیرینی عربی دوست دارم هر کاری کردم به زور موادشو درست کرد🥹،الانم گفت تا بچه رو شیر میدم املای دخترمو بگو بی زحمت،تا الان انقدر با یه غریبه راحت نبودم خیلی خونگرم و صمیمیه مثل خواهر خودم دوستش دارم😍،شما چقدر راحتین با همسایه هاتون؟خداروشکر تا الان هر جا رفتیم همسایه ها عالی بودن

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

ماجنوبیا ۹۰درصدمون اینجوری هستیم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با دوتا از همسایه هام خیلی خوبم

درحدی که مریض که میشیم واسه همدیگه سوپ میپزیم

درکت میکنم خیلی حس خوبیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ماجنوبیا ۹۰درصدمون اینجوری هستیم

وای من ابادان زندگی میکنم هر چی فامیلا میگن بیا سمت لرستان پیش خودمون اصلاااا نمیتونم بهشم فکر کنم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

کردها خیلییییی با معرفتن.جنوبی ها هم به محبت و خونگرمی معروفن.

من خودمم یه رگم کورده لکم،و جدی با همسایه ها خیلی خوبیم ما اولین نفر بودیم اومدیم اینجا و خیلی محبت داشتیم به همسایه ها و صمیمی شدیم با هم