2777
2789
عنوان

فکر کنم تنها کسیم که با همسایمون انقدر راحتم🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 43 پست
کسی هم این نظریه رو اجرا میکنه؟؟؟؟؟ کسی از ملک و داراییش ارث به همسایه میده؟؟؟؟؟؟

منظورش اینه خیرش از فامیل بیشتره جونم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا تو باورم نمیگنجه همچین روابط نزدیکی با همسایه . چه قدر خوبه ... ما با اقوام هم آنقدر نزدیک نیست ...

من هیچ آشنایی ندارم اینجا اصلا ولی خانوادگی با همسایه هامون جوریم،کلا تو کوچمون همه آدمای خوب و با معرفتی هستن منو میبینه پیر زن همسایه با لهجه جنوبی پشت سر هم میگه به به خوشگله خوشگلو🥹😍خداشاهده از خانواده پدریم بیشتر دوستشون دارم پدر من مریضه خواهراش احوالشو نمی‌پرسن همسایمون هر روز میگه چطوره شوهرش پرستاره هی میاد میگه اگر حالش بد شد زنگ بزن بهم بیام سرم بزنم براش

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

شلنس گند من با کسایی وصلت کردم که منو غریبه میدونن تا اخر عمر

چ طایفه ای

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من جنوبیا رو دوست دارم مخصوصا غذا هاشونو 😋

اره عزیزم تنهای جای ایران ک طعم مزه اصلی غذارومیتونی حس کنی فقط غذای جنوبه میتونی بگی مزه بهشت میده ها واقعاشهرای ایران طبق تجربم و گفته های دوستانم اصلامزه و طعم ندارن 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

کسی هم این نظریه رو اجرا میکنه؟؟؟؟؟ کسی از ملک و داراییش ارث به همسایه میده؟؟؟؟؟؟

اینو از قدیم گفتن

مثلا میخوان بگی همسایه به ادم نزدیکتره تا فامیل

واقعا درسته من اینقدر که همسایمو میبینم و باهاش ارتباط دارم با خواهر خودم ندارم