2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها انقدر شانس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 55 پست
۱ : یا بختتو بستن ۲ : یا اسمت در دسته ی حادثه ساز ( حادثه آفرین ) قرار داره حادثه ساز عالی حادثه ساز ...

خب من از کجا بدونم و مطمئن بشم ک بختمو بستن؟؟ خاک بر سر بختمون 

من تهش میگم حتما خدا نخواسته

چون همین اثر کردن جادو هم دست خداس  میتونست جلوی اینا رو بگیره همونطوری ک وقتی باطلی میگیرم برای  سحر اصلا اثر نمیکنه

خب من از کجا بدونم و مطمئن بشم ک بختمو بستن؟؟ خاک بر سر بختمون من تهش میگم حتما خدا نخواستهچون همین ...

احتمالا شمام حادثه ساز باشید من میتونم با وارد کردن اسمت در : ♦️برنامه ی : نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( یه برنامه ی زمینه صورتی که یه نوزاد بادکنک دستشه ) . 

♦️و یا برنامه ی : علم اسامی ( یه برنامه ی زمینه مشکی که با خط سفید نوشته علم الاسما )  

(( هر دو برنامه کپ همن و تو بازار هستن من نصبشون کردم )) 

یکی از این برنامه ( فرقی نمیکنه کدومس ) : قسمت : بررسی ارتعاش اسم : 

💚💚💚 روش اول : ( اسم مستعار شخص ، اسم مستعار مادر ، نام خانوادگی ( هر طور که نوشته میشه { استثنائاً حرف آ حذفه }  ) ، نام مستعار پدر : مثلا اشرافی ، عالی ، خوش قدم 

نام پدر چندان واجب نیست ( برای دونستن پاقدمِ نام هست : خوش قدم ، خنثی قدم ، بد قدم 

مثلا خوش قدم ( همونیه که خوبیاش به چشم میاد ، دستش نمک داره 

خنثی قدم ( دستشم ثابت و خنثی س 

بد قدم ( همونیه که خوبیاش به چشم نمیاد ، دستش نمک نداره ) 

نام شخص و والدین ( هر سه مستعار ) 

نام خانوادگی ( آ حذفه ، بقیه ی نام خانوادگی هر طور که نوشته میشه ) 

نام شخص و مادرش : اون ۱۲ دسته 

نام شخص و پدرش : ۳ طبقه 

۱۲ × ۳ = ۳۶ (( کلاً ۳۶ تیپ وضعیت داریم 

۱ : اشرافی عالی ، خوش قدم 

۲ : اشرافی عالی ، خنثی قدم 

۳ : اشرافی عالی ، بد قدم 

.

.

‌ ۳۶ : حادثه ساز متضرر ، بد قدم 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

نام خانوندگی { به تنهایی } ( هم نشان دهنده ی وضعیت معیشت هست : 

صعودی ( پیشرفت مالی داره )

ثابت ( نه پیشرفت مالی داره ، نه ضرر و پسرفت مالی )

نزولی ( پسرفت و ضرر مالی داره ) 

نام خانوادگی ارتباط مستقیم با مسائل مالی دارد . 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

💚💚💚 روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی : یکی از اون ۱۲ دسته [[ در این روش : به جای نام مادر ، نام خانوادگی رو قرار میدیم ) : یکی از اون ۱۲ تا 

مستعار ینی هر طور که صدا میزنند " ینی هر طور که صدا میدهد " پس شکل نوشتاری اسم مهم نیست : حتی اگه اسمی رو با پسوند و پیشوند و لقب صدا میزنن اون مهمه (( اکثرا چی صدا میزنن ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من از کجا بدونم و مطمئن بشم ک بختمو بستن؟؟ خاک بر سر بختمون من تهش میگم حتما خدا نخواستهچون همین ...

من نمیتونم تشخیص بدم بستگی دارین یا نه 

ولی این روش رو تو نی نی سایت دیدم : شخص ۷ مرتبه پشت سر هم سوره ی تکویر بخونه ( بدون قطع کردن و بدون صحبا با کسی ) ۷ تا پشت سر هم [[ جهت پیدا شدن دعای بد { جادو مادو در خانه و محل کار } هست ، من خوندم چیزی پیدا نشد خودمم تقریبا مطمئن بودم دعا خونمون نیاوردن ، ولی صبحش خواب جادوهامو دیدم ( یادمه بعد از ظهر خوندم صبحش خواب دیدم ، خوابم نصفه موند چون همسایه صب هلیم نذری آورد ( اینو یه نسونه برای خودم دونستم ، گویی یکی از باطل سحرهای خوراکی ( سحر مأکول ) ، ممکنه غذای نذری باشه چون با وضو و سلام و صلوات و در راه خدا و به اسم یه ائمه پخته میشه میتونه اثرات سحر خورده شده رو باطل و خنثی کنه 

جریان خوابمو تو اکانت سایوجان گفتم (( داشتم خواب جادوهامو میدیدم ))

احتمالا شمام حادثه ساز باشید من میتونم با وارد کردن اسمت در : ♦️برنامه ی : نام فرزند بر اساس ابجد _ ...

حادثه ساز، عالی، خنثی قدم نوشته بود، اسم ک تو خونه مامانمو صدا میزدیم

تو همون برنامه ک عکس کودک و بادکنک گرفته دستش زدم

اسم شناسنامه ای مادرم رو ک زدم

برام نوشت اشرافی معمولی خنثی قدم

ولی میتونم دربیارم حادثه ساز هستین یا نه 

و اینم خودم یاد گرفتم که چطور اسامی در دسته های برتر پیدا کنم‌ ( سخص و والدین ) :  مثل اشرافی عالی خوش قدم 

اشرافی عالی خنثی قدم 

اگه اسمی نبود یا نپسندیدی 

میرم سراغ اشرافی معمولی خوش قدم 

اشرافی معمولی خنثی قدم 

البته اگه با نام و نام مادر : حادثه ساز نبودید ولی با نام خانوادگی حادثه ساز بودین ( نام و نام خانوادگی : چنتا نام خانولدگی پیدا میکنم که اشرافی عالی و یا اشرافی معمولی باشه

حادثه ساز، عالی، خنثی قدم نوشته بود، اسم ک تو خونه مامانمو صدا میزدیمتو همون برنامه ک عکس کودک و باد ...

من بیرونم رفتم خونه کل اسامی مستعار که تا حالا بلدم شدم رو مینویسم : اگه درست وارد کرده باشی : با نام و نام مادر : حادثه ساز عالی (( یا یک اسم مستعار پیدا کن‌ { که در همه ی زبانها و لهجه ها یکسان تلفظ بشه و راحت باشه ینی مثلا توش ح ع غ ث ص ط ض ظ ذ ، ه آخر : نداشته باشه مثلا ح بین غیر عرب زبانان صدای ه میده ، ع صدای الف میده ، غ صدای ق میده ، ث ص صدای س میده ، ظ ض ذ صدای ز میده ،،، ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای کسره [  ِ ] میده مثلا کاوه میشه کاوِ ( کاو ) ، پروانه میشه روانِ ( روان : گچپژ حذفه ه هم که حذفه و صدای  ِ  میده ؛؛؛ )) یا اگه مطمئن نیستی افراد بیشتری تو رو به نام جدید صدا نخواهند زد ( ۶۰ _ ۷۰ درصد به بالا ) برای اسم خودت یا اسم مادرت : یه پیشوند یا پسوند پیدا کن مثلا شما یا مادر اگه بری حج ( مخصوصا حج اصلی " که اصلا گناهه کسی که حاجی شده رو حاجی صدا نزنن : ) : مثلا هاج فلانی ( ح در حاج : ح میان غیر عرب زبانان صدای ه میده ) شخص فرزند هاج فلانی 

یا هاج فلانی فرزند فلانی : 

حادثه ساز عالی (( اگه شخص یا مادرش لقبش هاج فلانی بشه : از دسته ی حادثه ساز عالی ارتقا پیدا میکنه به : دسته ی  کم درآمد ، طبقه ی عالی [[ کم درآمد عالی : نسبت به یک طبقه پایین تر از خود ( یا همطبقه ی خود ) از شانس بهتری در زندگی برخوردار هست ( از لحاظ ازدواج یا سلامتی یا اشتغال : که وضعیت بهتری نسبت به کم درآمد معمولی و کم درآمد متضر : پیدا میکنه و حتی ممکنه وضع معیشت و اقبالش حتی از اشرافی عالی هم بهتر بشه (( اگر اسمش یک اسم الهی باشه ======= اسم الهی مثلا نرجس ( ابجد کبیر

من بیرونم رفتم خونه کل اسامی مستعار که تا حالا بلدم شدم رو مینویسم : اگه درست وارد کرده باشی : با نا ...

ابجد کبیر نرجس عدد ۳۱۳ هست ( برابر با تعداد یاران حضرت مهدی )  مثلا یکی اسمش یا اسم مادرش نرجس هست ( ۲ تایی باهم : کم درآمد عالی میاد ) ،،، یا مثلا اسم الهی ( یکی ابجد کبیر اسمش عدد  ۱۶۵ هست { معادل واژه ی : لا اله الا الله هست ) ، یا یکی ابجد کبیر اسمش معادل واژه ی بسم الله الرحمن الرحیم هس ) یا یکی ابجد کبیر اسمس عد  ۶۶ هست ( معادل کلمه ی الله ) و ...

حادثه ساز، عالی، خنثی قدم نوشته بود، اسم ک تو خونه مامانمو صدا میزدیمتو همون برنامه ک عکس کودک و باد ...

💚💚💚 اسم شناسنامه ای مهم نیست ( اون اسمی که صدا میزنن اون مهمه " مستعار : هر طور که صدا میدهد " )

♦️♦️♦️ روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش ( ۱۲ دسته ،، و اسم مستعار پدر : پاقدمِ نام ) 

♦️♦️♦️ روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی " آنطور که نوشته میشه : منتها آ حذفه ، گچپژ حذفه ) 

💚💚💚 اسم مستعار ایناس : ( دیگه هر چی از اسم مستعار بلد بودم نوشتم ) :

♦️ مثلا اسم الهه : الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای کسره {  ِ } میده پس الاهه صدای الاهِ میده ( جای الاهه الاه را وارد میکنیم [[ ولی مثلا الهه بره حج و همه بگن حاج الهه :میشه هاجِلاهِ ( هاجلاه ) ]] ،،، فریده صدای فریدِ میده " فرید " ( جای فریده فرید را وارد میکنیم ) ،،، سمانه صدای سمانِ میده ( سمان را وارد میکنیم ) ،،، کاوه میشه کاوِ ( کاو را وارد میکنیم ) ،،، آسیه ( آ در صدا زدن : معادل الف محسوب میشه و صدای الف میده  : آسیه ( صدای اسی یِ میده " اسیی را وارد میکنیم ) ،،، رقیه صدای رقیِّ ( رقی ) میده ،،، سمیه صدای سمیِّ میده و غیره 

♦️ گچپژ حذفه حساب نیست { البته خود اون ۲ برنامه هم گچپژ رو ۰ میزنه و حساب نمیشه } : البته یه عده میگن جای گچپژ کجبز میزاریم که غلطه : مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ( اما ه آخر که صدای کسره  (  ِ ) میده پس لهره میشه لهر ، گوهر صدای گُهر میره ( گ ۰ هست پس می مونه هر ) ، پریسا میشه ریسا ، و غیره (( البته خود برنامه ها هم گچپژ رو ۰ میزنه و حساب نمیکنه که درسته ===== ولی مثلا در گوگل برای گچپژ اعدادی رو قرار داده که غلطه و در تمامیه محاسبات غلط درمیاد ، همچنین در سایتی مثلا سایت آزمون مزاج اختری جای گچپژ " کجبز " میزاره که اینم غلطه و در تمامیه محاسبات غلط درمیاد : پس گچپژ حذف بشه درسته

♦️ در میان غیر عرب زبانان : ض ظ ذ صدای ز میده مثلا اعظم صدای اَزَم میده ، کاظم میشه کازم ،، رضا میشه رزا ،، ابوالفضل صدای ابُلفزل میده ( ابلفزل ) اگه در محیط زندگانی به ابلفزل میگت ابلفز ( ابلفز را وارد میکنیم ) ،،، ع صدای الف میده علی میشه اَلی ،، امیرعلی صدای امیرَلی ( امیرلی ) میده ،، عالیه صدای آلی یِ ( الیی ) میده ،، عشرت میشه اِشرت ،، عاطفه میشه آتِفِ ( اتف را وارد میکنیم ) ،، شفیعه صدای شفی اِ میده ( شفیا را وارد میکنیم ،، اگه عرب زبانن شفیعه میشه شفیعِ { شفیع } ) ،، عرفان میشه اِرفان ،، صفرعلی میشه سَفَرَلی ( سفرلی ) ،،، ح صدای ه میده : محمد میشه مهمد ، محمد حسین اگه اکثرا محمد حسین میگن میشه مهمد هُسِیْ يْن ( مهمد هسیین ) ،، حسن ( هسن ) ،، حسین ( هُسِیْ يْن " هسيين " ) ،، حميد ( هميد ) ،، حمیده ( همیدِ ) ،،، غ صدای ق میده : غلام ( قلام ) ،، غلامعلی مشه قلامَلی ،، ارغوان میشه ارقوان ،،، ط صدای ت میده : فاطمه میشه فاتِمِ ( فاتم ) ،، طوبی صدای توبا میده ،، طاهر میشه تاهر ،، طاهره میشه تاهرِ ،، مطهره میشه متهرِ ،،، ث ص صدای س میده مثلا صبا میشه سبا ،، ثنا میشه سنا ،، ثریا میشه سریّا ،، ثمین میشه سمین ،، صالح میشه ساله ( سالِ نه ها بلکه س ا ل ه ) ،، 

♦️اسامی که به ی آخر منتهی میشه اون ی صدای الف میده مثلا کبری میشه کبرا ،، مجتبی میشه مجتبا ،، صغری میشه صغرا ( صدای سقرا میده ) ،، مصطفی میشه مصطفا ( صدای مستفا میده ) ،، مرتضی میشه مرتضا ( صدای مرتزا میده ) ،، طوبی میشه طوبا (صدای توبا میده ،، 

♦️ در میان ترک زبانان ( میان خودشان ) مثلا به رباب میگن روباب ( اگه اکثرا روباب میگن روباب را وارد میکنیم ،، به حسین میگن حوسِن ( صدای هوسِن میده ) ،، به رقیه میگن‌ روقَیَّ ( روقی را وارد میکنیم ) ،، به مهدی میگن مِیْ تی ( میتی ) یا مِیْ تِ ،،   اگه به مرتضی اکثرا میگن‌ مورتوز ( مورتوز را وارد میکنیم ) ،، 

♦️ مائده ؛ فائزه ؛ فؤاد : [[ مائده صدای مااِدِ { مااد } میده ،، فائزه میشه فااِزِ { فااز } ،، فؤاد صدای فُآد میده { فاد را وارد میکنیم } ،،

♦️ کلاً هر مدل که صدا میزنن همونو وارد میکنیم مثلا فلان خان ( غلام خان { قلام خان } ) ،، مرتضی خان ( مرتزا خان ) ،، و غیره ،، مش فلانی ، کربلایی فلانی ، کبلایی فلانی ، ( ترکها به کربلایی فلانی بین خودشون میگن کالبا فلانی ( مثلا به کربلایی مرتضی میگن { کالبا مورتوز } ،، حاج فلانی ( ح میان غیر عرب زبانان صدای ه میده " صدای هاج فلانی میده ) ،، یا حاجی فلان ( میشه هاجی فلان ) ،، مثلا حاج انیس میسه هاج انیس [ ترکا به انیس میگن اَ نْ س [ ن یه جورایی با مکث تلفظ میشه ، به هاج انیس میگن هاجَ نْ س ( هاجنس ) ،، به امیر میگن ا مْ ر ( م رو يه جورایی با مکث تلفظ میکنن { به هاج امیر میگن هاجَمْر { هاجمر } ،، حاج اصغر ( هاج اسقر ) ، ترکا به هاج اسقر میگن هاجَسقر ،، و ...

♦️♦️♦️ روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی هر طور که نوشته { فقط آ حذفه } ) : در روش دوم اینبار به جای نام مادر نام خانوادگی را قرار میدهیم 

💚💚💚 اسم شناسنامه ای مهم نیست ( اون اسمی که صدا میزنن اون مهمه " مستعار : هر طور که صدا میدهد " )♦ ...

مبحث ارتعاش اسم ((( برنامه ی : علم اسامی : قسمت : بررسی ارتعاشِ اسم ))) 

ملاک اسم مستعار هست ( 

( روش اول : اسم مستعار شخص و مادرش 

روش دوم اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی هر طور که نوشته میشود 

@1377rojan‍ 

پستای قبلیمم تو این تاپیک رو بخون 

@1377rojan‍ 

تاپیکشو زدم ( اونموقع ها چون تازه آشتا شده بودم " چندان بلدم نبود اسامی رو ، الآن میدونم ملاک اسم مستعار هست )

اسامی مستعار تو این تاپیک ( چرا بعضیا اینقدر شانس دارن ) 

تاپیک خودم ( تو گوگل بنویسی میاره برای اکانت سایوجان هست 

( اینو تو سرچ گوگل بنویسی میاد : همیشه فکر میکردم بی طالع و بی شانسم تا اینکه نی نی سایت )

پستای قبلیمم تو این تاپیک رو بخون @1377rojan‍ تاپیکشو زدم ( اونموقع ها چون تازه آشتا شده بودم " چندا ...

مرسی عشقم 💟🦋💋بعد از اینکه اسم مستعار رو خوندم یکی رو برای خودم انتخاب کنم؟