2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها انقدر شانس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 55 پست
خب اسم دختره فاطمه بود جزو کدوم حساب میشه؟

ولی فعلا : فاطمه ( ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای کسره {  ِ } میده :

فاطمِ ( فاتم ) [ بین عرب زبانان 

فاتمِ ( فاتم ) [ بین غیر عرب زبانان 

فاتیمَ ( فاتیم ) [ بین ترک زبانان

اون اسمی که اکثرا صدا میزنن

بعضیا به فاطمه اکثرا فاطی میگن ( فاتی " بین غیر عرب زبانان " ) 

فات بین ترک زبانان ( فاتْ ( فات نه ها اون ت رو با مکث تلفظ میکنن فا + تْ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا ثابت شده آدمها نون دل شون میخورن

آدما نون اسمشونو میخورن !

کائنات به این نگاه نمیکنه که شما آدم خوبی هستید یا آدم بد 

زیبا هستید یا زشت 

حلالزاده هستید ( امام حسین { حادثه ساز عالی } ، یا حرامزاده ( عبید الله بن زیاد { اشرافی عالی } 

خوش قلب هستید یا بدجنس 

پاک هستید یا خبیث 

نه مهربان بودن ، نه دلسوز بودن ، نه زیبا بودن ، نه حلالزاده بودن ، نه پاکدامن‌ بودن ، نه صاف و ساده بودن : هیچکدام به شما برکت و ثروت نمیدهد 

کائنات به نیات و افکار شما توحهی نمیکند 

کائنات فقط به این نگاه میکنه ( قانون جذب ) [ یکی از مصادیق قانون جذب : ارتعاش و فرکانس اسم شماست (( اسم شما تعیین کننده ی میزان ازتعاش شماست 

در ۲ تا پست قبلی ارتعاش اسم رو گفتم 

طالع منو بگوطالع خودت در مورد خودت چیا میگه؟

اسم شناسنامه ای خودت و اسم شناسنامه ای مادرت رو به ابجد کبیر در بیار با هم جمع کن ، حاصلجمع را ÷ بر ۱۲ کن = باقیمانده عددی بین ۱ تا ۱۲ میاد ( ۰ هم همون ۱۲ هست ) = این میشه طالع بصورت کلی ( مثلا میگم‌ باقیمانده ۱ اومده " مثلا تصور کن بر اساس برج حَمَل هست (( ۲ تا تعریف داره یکی برای زنان ، یکی برای مردان ))

💚💚کلا در تمامیه محاسباتِ ابجدی ( در همشون ) : باقیمانده : ملاک و جواب است (( نه خارج قسمت ))💚💚

تو گوگل بنویسی : طالع بینی ۱۲ گانه : میاره ( حمل ، ثور و ...

پایینش : محاسبه ی طالع بینی با حروف ابجد ( اونجا برجها رو میاره بر اساس نام و نام مادر ( مردان ، زنان ) 

جدول حروف ابجد : الف ( اَ اِ اُ = ۱ ) ،،، ئ =۱ ؛؛؛ ب=۲ ،،، ج=۳ ،،، د=۴ ،،، ه=۵ ،،، و=۶ ،،، ز=۷ ،،، ح=۸ ،،، ط=۹ ،،، ی=۱۰ ،،، ک=۲۰ ،،، ل=۳۰ ،،، م=۴۰ ،،، ن=۵۰ ،،، س=۶۰ ،،، ع=۷۰ ،،، ف=۸۰ ،،، ص=۹۰ ،،، ق=۱۰۰ ،،، ر=۲۰۰ ،،، ش=۳۰۰ ،،، ت=۴۰۰ ،،، ث=۵۰۰ ،،، خ=۶۰۰ ،،، ذ=۷۰۰ ،،، ض=۸۰۰ ،،، ظ=۹۰۰ ،،، غ=۱۰۰۰ [[[ آ حذفه ( مثلا آرزو رو رزو در نظر بگیرید ) ،،، گ چ پ ژ حذفه ]]] 

♦️♦️♦️♦️♦️ اما اسامی شناسنامه ای تفاسیری داره (( همیشه : در محاسبات ابجدی {{ فرقی نمیکنه : ابجد کبیر ،،، ابجد صغیر ،،، ابجد وسیط " بسیط " ،،، ابجد ترتیبی }} )) : 

♦️مثلا اسامی که دارای حروف والی ( حروف ناخوانا ) هستند آن حروف ناخوانا حذف میشه : مثلا در اسامی مثل ابوالفضل ( الف وسطی ، یک حرف والی ( حرف ناخوانا ) هست و حذف میشه پس ابوالفضل میشه ابولفضل ( ابجد ابولفضل را در میاریم ،،، مثلا اسم زنی در شناسنامه ام البنین است میشه ام لبنین ،،، ابوالحسن میشه ابولحسن ،،، و غیره

♦️گ چ پ ژ حذفه : مثلا پژمان میشه مان ،،، گلاب میشه لاب ،،، گلچهره میشه لهره ، پریچهر میشه ریهر ،،، مژگان میشه مان ،،، پری میشه ری و غیره

♦️لقب حذف میشه مثلا سید علی میشه علی ،،، شیخ سعید میشه سعید ،،، سیده زهرا میشه زهرا ،،، (( اما مثلا زهرا سادات همون زهرا سادات در نظر گرفته میشه ،،، مریم السادات میشه مریم لسادات ،،، ))

♦️ اسامی که به ی آخر منتهی میشه : ی آخر را الف در نظر میگیریم مثلا کبری میشه کبرا ،،، موسی میشه موسا ،،، صغری میشه صغرا و غیره

♦️اسامی که اسم شریف اله دارند : کاملش را در نظر میگیریم یعنی الله : مثلا اسم مردی در شناسنامه حمد اله است را حمد الله لحاظ میکنیم ،،، ید اله میشه ید الله و ...

♦️ابجدِ حرف آ حذفه ( مثلا آروز میشه رزو ،،، آرمان میشه رمان ،،، آوا میشه وا ،،، پانته آ میشه انته ( پ حذفه ، آ حذفه ) و غیره

♦️اسامی مثل مائده ، فائزه : ئ در حقیقت همزه [ ء ] بود یعنی ماءده ولی ماءده یک واژه ی زشت و نازیبا به نظر میاد پس به جاش ئ گذاشته شده { در حروف ابجدی : ئ با ی فرق داره : ابجد ئ عدد ۱ است ، ابجد همزه " ء " هم عدد ۱ است ، ابجد ی عدد ۱۰ } : ولی در سایت هایی که حروف ابجد رو حساب میکنه مائده را وارد کنیم اینو مایده حساب میکنه که غلطه و در تمامیه محاسبات غلط درمیاد ، یا بیاییم مائده رو ماءده وارد کنیم ء‌ رو حساب نمیکنه که اینم غلطه و در تمامیه محاسبات غلط در میاد { پس میاییم به جای ئ و یا ء : الف میزاریم : یعنی مااده ،،، فائزه میشه فاازه 

مثلا اسم شخصی در شناسنامه مائده است و اسم مادرش سیده کبری : میشه مائده زاده ی کبری ( مااده ، کبرا ) ،،، 

ابوالفضل زاده ی سیده آرزو ( ابولفضل ، رزو ) 

ابجدِ کبیرِ اسامی رو با این تفاسیر : در میاریم با هم جمع میکنیم : حاصلجمع را ÷ بر (( اون دستوری و روشی که گفته اند میکنیم )) مثلا اینجا که میخواییم طالع شخص رو در بیاریم ÷ بر ۱۲ میکنیم : باقیمانده ملاکه 

مثلا باقیمانده برای من ۷ اومد ( برج میزان " زنان  " ) 

این چیزاییم که با حروف ابجد محاسبه میشه ( اونایی که با اسامی شناسنامه ای هست ) : 

♦️♦️♦️ مثلا این محاسبه : طبق کتاب سر المستتر شیخ بهایی ( و یا کتاب کشکول شیخ بهایی ) : ( امروزه با اسم شناسنامه ای حساب میشن ) : ♦️میخواهی بدانی در این شهری { یا روستا }  که زندگی میکنی ؛ یا شهری { یا روستا } که میخواهی بروی زندگی کنی : از لحاظ وضعیت معیشت و اقبال ، وضعت چگونه میگذرد : اسم شخص و مادرش را به ابجد کبیر در می آوریم ( امروزه میشه شناسنامه ای ) با هم جمع میکنیم ، سپس با ابجد کبیر اسم مکه جمع میکنیم [ ابجد کبیر مکه عدد ۶۵ است ( م ۴۰ + ک ۲۰ + ه ۵ ) ، سپس با ابجد کبیر شهر با روستای محل زندگی ( یا شهر یا روستای مدنظر ) جمع میکنیم : ۴ تا را با  هم جمع میکنیم سپس حاصلجمع را ÷ بر عدد ۴ میکنیم : در شهر یا روستای محل زندگی ( تو اینم اون تفاسیری که در مورد اسامی شناسنامه ای گفتم تو اینم مراعات بشه مثلا آ حذفه ( مثلا آبادان رو بادان حساب میکنیم ، گچپژ حذفه ، مثلا یه شهر عربی اسمش فلان الفلان هست ( الف حذفه می مونه فلان لفلان ) ، و ... : 

با ابجد کبیر

مثلا ابوالفضل زاده ی سیده پروین + شهر محل زندگی ( یا شهر مد نظر ) : پل دختر + مکه : میشه ابولفضل ، روین ، لدختر ، مکه = حاصلجمع ÷ ۴ = جواب 

فائزه زاده ی آرزو سادات + آباده + مکه = فاازه ، رزو سادات ، باده ، مکه = حاصلجمع ÷ ۴ = جواب 

باقیمانده ( باقیمانده ، نه خارج قسمت ) : 

۱ : باقیمانده اگر عدد ۱ بیاد : تعب و سختی در آنجا باشد ( سخت بگذرد : تعب یعنی سختی بدنی ، بدن در سختی باشه ) 

۲ : متوسط الحال باشد 

۳ : رزق و روزی دار شود 

۴ ( یا ۰ ) : سلامتی و خوبی و کامرانی باشد ( سعادت نصیب شخص شود و بسیار خوب است ) 

♦️و این محاسبه : برای اینکه بدانی رزق و روزی از چه راهی برای شخص می آید ( یعنی غالبِ اون‌ روزی غالباً از چه راهیه : مثلا کسی ۲ شغله س ( بیشترین رزق از کدام راهه ) ، یا مثلا خودش شغل داره یه ارث هنگفتی هم بهش میرسه " ارث "

( اون راهی که بیشترین رزق از اون راهه  ) 

با همون تفاسیری که گفتم [ اسم شخص و مادرش را به ابجد‌ کبیر در می آوریم با هم جمع‌ میکنیم : حاصلجمع را ÷ بر عدد ۷ میکنیم : 

باقیمانده اگر عدد ۱ بیاد : از دولت (( و شبیه آن " مثلا شرکت های نیمه خصوصی " ) 

۲ : از مالِ زن (( اگر‌ شخص ، مونث باشد غالب اون روزی از درآمد و شغل خودش هست )) 

۳ : از مکاتبات نوشتن (( مثلا اون کارمتدی که کارش نوشتن هست مثلا برگه ی حضور غیاب دست اونه ، امضا میکنه ، معلم ))، نویسنده ، وکیل ، قاضی ، خطاط و شبیه اینا 

۴ : از سفر و رانندگی ( راننده دورن شهری ، برون شهری ، خلبان ، ملوان ، یا مهاجرت میکنه به کشور دیگه ) 

۵ : از ارث 

۶ : از تجارت ( خرید و فروش " کلا شغل آزاد " ) 

۷ : از سودِ افزوده (مثلا یه سپردش سود کنه ) 

مثلا حضرت محمد ( ص ) : محمد زاده ی آمنه ( منه ) : محمد ( ۹۸ ) + منه ۹۵ = حاصلجمع ÷ ۷ = ۵ (( از ارث )) 

دوستم : آمنه زاده ی علم تاج ( منه + عالم تاج = حاصلجنع ÷ ۷ = ۳ ( از مکاتبات نوشتن [ وکیله ]

اینا : با اسامی زن و شوهر ( یا خواستگار ، پارتنر و ... هست ) : (( با اون تفاسیری که گفتم‌ ))

♦️اسم زن و مادرش + اسم مرد و مادرش : ۴ تا اسم شناسنامه ای را به ابجد کبیر در می آوریم ، حاصلجمع را : 

اگر ÷ بر ۵ بکنیم : میشه ستاره ی دوام [[ محاسبه به روش شیخ بهایی ]] 

اگر ÷ بر ۱۳ بکنیم : میشه بچه دار میشوند یا نه [[ محاسبه به روش ابن سینا " کتاب مجربات ابن سینا " ]] : باقیمانده اگر ۱۳ ( یا همون ۰ ) بیاد : بچه دار نمیشن ،،، باقیمانده اگر عددی بین ۱ تا ۱۲ بیاد : بچه دار میشوند (( ابن سینا گفته مجربه صد در صد ))

اینا : با اسامی زن و شوهر ( یا خواستگار ، پارتنر و ... هست ) : (( با اون تفاسیری که گفتم‌ ))♦️اسم زن ...

من توی ازدواج مشکل دارم اصلاااااا جور نمیشه هزارررررر جوررر راه رفتم براش از دعا نویس تا چله و نذر و زیارت..... ولی هیچکدوم نگرفت نمیدونم پشتش چیه

میتونی اینو برام مشخص کنی؟ اصلا مشخص میشه؟ 

من توی ازدواج مشکل دارم اصلاااااا جور نمیشه هزارررررر جوررر راه رفتم براش از دعا نویس تا چله و نذر و ...

منم 

الآن ۳۸ سالمه ( هنوز چله های گشایش بخت شروع نکردم ولی تاپیکشو دارم ) البته بخت منو با سحر و جادو بستن از ۱۰ سال پیش و میبندن و ۳ سال پیش دستشون قطعی رو شد و ۱ سالیم میشه که اتفاقی ارتعاش نام رو تو گوگل میدا کردم و فهمیدم اسمم در دسته ی حادثه سازه ( اینا یا تو حوزه ی ازدواج شکست میخورن یا تو حوزه ی سلامتی یا تو حوزه ی اشتغال ( یا دو تاش ، یا هر سه تاش { من‌هر سه تاش } ،،، و غیر ممکنه در یکی از این دو حوزه شکست نخورن ( یا دوتاش ، یا هر سه تاش ) 

دو بار بستن ( ۲ تا خانواده ی مختلف [ بار اول زن عمو بزرگم و دختر ارشدش از ۱۸ سالگی که نمبدونستم بستس و همینجوری ۲۷ سالگی ( سال ۹۳ بود یادمه فرداش عید غدیر بود بهش جداگانه عیدی هم دادم رفتم پیش یه سید چون همون موقعهام دوستام و همسن و سالام و از من کوچیکا همشون ازدواج کرده بودن و اکثرشون یکی دوتا بچه داشتن الآن همونا ۳ تا بچه دارن ؛ باطل کردم پیش یه سید دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی بعدش چنتا خواستگار ثروتمند شغل آزاد و ۲تام کارمند با سمت های بالا اومدن ، چند ماه بعدش رفتم پیش یه سید دعانویس_باطل سحر دیگه که خیاط هم بود ببینه بختم باز شده یا نه گفت بختت بازه شوهرتم به موقش میاد ، بعدش گویا زنداداشم و مادرش بستن از سال ۹۴ که باز نمیدونستم ( سال ۹۵ جن من میدیدم که نمیدونستم چی ان و نمیدونستمم با جادو اومدن اونوقتا اصلا نمیدونستم جادو چیه جادوگر کی هست فکر میکردم جادوگر به اینایی میگن که مثلا تو سیرک کار میکنن و تردستن اینقدر بوق و پرت بودم ، یه هفته بعدش رفتم پیش سید خیاط و جریان جن دبدنا رو گفتم اولش دعا نمینوشت میگفت خودت یه کاری کردی که اونا اومدن منم دعا نمیدم ، منم قسم و آیه که هیچکاری نکردم به زور نوشت و ۵ هزار گرفت گفت جای دیگه ای میرفتی ازت ۵۰۰ هزار میگرفتن چون خودت یه کاری کردی یه بار دیگه بیای نمی نویسم از این جریاناتم پیش هیچکس نگو اسمتو میزارن جنّی ( دیدن ها و لمس شدنا قطعِ قطع شد ) اتفاقی سال ۹۶ اسباب کشی کردیم خونه ی الآنمون ، سری بعدی دیدنا و لمس شدنا و ... از آبان ۹۸ شروع شد تا همین امروز 

من توی ازدواج مشکل دارم اصلاااااا جور نمیشه هزارررررر جوررر راه رفتم براش از دعا نویس تا چله و نذر و ...

۱ : یا بختتو بستن 

۲ : یا اسمت در دسته ی حادثه ساز ( حادثه آفرین ) قرار داره 

حادثه ساز عالی 

حادثه ساز معمولی 

حادثه ساز متضرر 

فرقی نمیکنه 

۳ : یا هر دو 

لازم به ذکره ( بستن بخت و کلا بستگی در امورات مختلف : برای دسته ی حادثه ساز اثر میزاره