2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما از چی میسوزه ⁉️😂🤙🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 86 پست

ازینکه من و شوهرم شب و باهم بگذرونبم🤣

میاد خونمون ده روز یه هفته میمونه تو اتاق خواب میخوابه هروقت تو اتاقیم در نزده میپره تو 

با بیقه جاریام اینطور نیست شوهرم ته تغاریه بیشتراز بقیه دوسش داره و باهاش راحته 

حتی فردای عذوسیم اومدن یه هفته موندن 

کثافت عوضی 

وای از دست این عروسای نی نی سایت

متاسفم برای خودم ک عضو اینجا شدم،بسه تا کی میخواید غیبت مادر شوهر خواهر شوهر کنید اون دنیا باید جواب پس بدید

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاینکه خانوادم بیان ازشهرستان پیشم،ازاینکه غذای مورد علاقه ی خودمونو درست کنم،ازاینکه باهمسرم خوب باشیم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
هنو 4 ماهه عقدم تا الان نرمال بوده مهربونم هست ولی حس میکنم وقتایی که با شوهرم میریم گردش و دور دور ...

عزیزم همه اولش خوبن!

میگذره تا اون روش رو نشون بده 

بیرون رفتن هاتو بیشتر کن

بیشتر برای خودت خرید کن از پول شوهرت

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

خوراکی برا خونه بخریمغذای خوبی درست کنیم لباس بخریم ارایش کرده منو ببینن باهم خوب باشیم و محبت باشه ...

نکنه تو جاری منی😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من از دستش دوسدارم بمیرم جدیدا میره از بقیه همسایه ها میپرسه میگه عروسم و‌زنش دعوا میکنن یا ن صداشون ...

مادر شوهرم من چپ و راست میخواد از شوهرم من بکنه بزاره دهنبقیه بچه هاش

تیام منی 😍E🥰دخترام (DELVIN)❤ (DELVAN)پسرم (RADVIN) خوش اومدی به زندگیم   

وای از دست این عروسای نی نی سایتمتاسفم برای خودم ک عضو اینجا شدم،بسه تا کی میخواید غیبت مادر شوهر خو ...

یادم نمیاد فرش قرمز پهن کرده باشم براتون ؟

نظرتون محترم اما اینا همه متقابله ها!!! 

شمام مادرشوهر خوبی باش از حرفت معلومه از اونایی

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

مادر شوهرم من چپ و راست میخواد از شوهرم من بکنه بزاره دهنبقیه بچه هاش

دقیقا همینه دخترش با یکی ازدواج کرده ک وضع مالی پسره بده بعد میگه تو خرج نکن پولاتو جمع کن برا اون دخترم گناه داره تا اونم زندگیشو جمع کنه ....راس میکه ما لیاقت زندگی نداریم 💔😔داغ ب دلم موند برم رستوران میگفت تو خونه خودت با هزینه کمتر همون غذارو بخور الان میگه دخترم و دامادم رفتن رستوران ذوق میکنه اونوقد با پول ما ....قربون عدالت خدا برم هرکی بهم ظلم کرده تقاص پس داده کارما دیده بجز اینا

عزیزم همه اولش خوبن!میگذره تا اون روش رو نشون بده بیرون رفتن هاتو بیشتر کنبیشتر برای خودت خرید کن از ...

آره همینطوره منم منتظرم ببینم رو سگ شو کی نشون میده

وای همش میگه من زیاد ولخرجی تو معلومه خیلی  با حساب و کتاب خرج میکنی نمیدونم پولاد و جمع کن یدونه هم از این النگو ها که برات خریدم بخر

به خیال خودش بچه گول میزنه😂 

🤍✨️Hala Madrid

دقیقا همینه دخترش با یکی ازدواج کرده ک وضع مالی پسره بده بعد میگه تو خرج نکن پولاتو جمع کن برا اون د ...

بعد یکسره میگه چرا زنت میخوره چرا برا بچه هات اینقدر قاقالیلی میخری انگار از جیب اون میره

تیام منی 😍E🥰دخترام (DELVIN)❤ (DELVAN)پسرم (RADVIN) خوش اومدی به زندگیم   

ب روح امام حسین ی بار بهم گفت اخرش طلاقت میدم و تا زندم نمیذارم بچه دار شی

واسه منم از اول ازدواج سر کوچکترین چیزی زنگ میزد میگفت طلاق بگیرین

رفتم درخواست دادم ، شوهرم از اون موقع اومد طرف من و خدارو شکر زندگیمون بچه هام  عالیه

اونم نشسته فقط حرص میخوره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

مادرشوهر من کلا یکم مشکل داره باهمه از شدت حسادت

حالا فکر کن ما که عروساش باشیم😐

من خیلی ادم حساسیم رو لباسام و … همیشه بقیه از من تعریف میکنن ولی مادرشوهرم عمرش یکبار ازم تعریف نکرده همیشه ایراد گرفتع😂

به اندامم چون شبیه خودش چاق نیستم😐

من ۶۸ کیلوعم به من میگه تو خیلی چاقی!!!! درصورتی که خودش ۱۱۰ کیلوعه با قد کوتاه!

و از همه اینا بدتر بشدت به رابطم با شوهرم حسادت میکنه!!!!!

حس میکنه پسرشو ازش گرفتم ( البته که گرفتم😒) و چون شوهرم خیلی تو جمع هوامو دار واقعا حالش خراب میشه

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱