2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما از چی میسوزه ⁉️😂🤙🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 86 پست
خوراکی برا خونه بخریمغذای خوبی درست کنیم لباس بخریم ارایش کرده منو ببینن باهم خوب باشیم و محبت باشه ...

اخ انگار مادر شوهر منه 😣😣

تیام منی 😍E🥰دخترام (DELVIN)❤ (DELVAN)پسرم (RADVIN) خوش اومدی به زندگیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش اینو از کجات آوردی؟😐

حق!

این حرف دروغه!

دقیقا مثل حرف مادرشوهر ها که میگن عروس تو مثل دخترمی این حرف هم دروغه 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بدون اجازه مهمون دعوت کنی ؟؟؟؟یعنی برای خونه خودت اجازه میگیری؟؟؟؟

مثلا خودش ب یکی قهره ما اون ادمو دعوت کنیم رسوای جهانمون میکنه ...یا مثلا مهمون بیاد خونمون و اون نیاد پیش مهمونه رسوامون میکنه یا مثلا چندجا بدون اون بریم‌مهمونی باز رسوامون میکنه

حق!این حرف دروغه!دقیقا مثل حرف مادرشوهر ها که میگن عروس تو مثل دخترمی این حرف هم دروغه

مادر سوهر من حتی ظاهرا هم نمیگه به عروساش که مثل دخترامین حتی قشنگ جلو خودمون به شوهرامون میگه وقتی چیزی وایه ما میخرید نباید به خانوماتون خبر بدین

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

شوخی کردم

آها🤣

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

چه قدر گیر به مادرشوهرها میدید دغدغه دیگه ای ندارید؟؟خودتون بی عیب و فرشته اید مادر خودتون مادرشوهر نیست زشته حرفهای خاله خانباجی 

والا من خودم عروسم مادرشوهر نمیشم دختر دارم