2777
2789
وای خداحرفای منو تو داری میزنی اصلا حوصله ندارم دیگه باهاشون بحث کنمبرم یکم آهنگ گوش بدم یکم ذهنم به ...

چون نمی خوای از زاویه دیگه نگاه بکنی

به قول شاعر:

حیفه که آدم خودشو پیر کنه

و سوزنش فقط یه جا گیر کنه

دلسوزانه میگم نمی دونم چند سالته و تو چه شرایطی هستی، متاهل، مجرد، بچه دار...

اما اگه بچه داری در آینده به مشکل می خوری با این طرز فکر

میشه این فیلمو اینجوری توجیهش کرد اما اصلا توجیهشم درست نیست این فیلم هر جای دیگه ساخته میشد یه فیل ...

چیز عجیبی نیست 

حتی تو قرآن اومده انسانهایی هستند که خسر الانفسهم و اهلیهم 

هم خودشون را دچار خسران میکنند هم خانواده و اهلشون 

کسی که خداش میشه عیاشی جز خسران خودش و اهلش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزهایی تو یه شهرهای خاص و یه محله های خاصی رواج دارن ولی وقتی تو فیلم نشونش می دن، اون رفتار تو ...

بله با این حرفتون موافقم و این رو هم بگم تا وقتی پامون رو از حریم امن خونه بیرون نذاشتیم خیلی چیزها رو ندیدیم و قبحش برامون نشکسته، و این اصلا به این معنا نیست که وجود نداره 

ولی حرفتون رو قبول دارم 

وای خداحرفای منو تو داری میزنی اصلا حوصله ندارم دیگه باهاشون بحث کنمبرم یکم آهنگ گوش بدم یکم ذهنم به ...

آهنگم البته اگه میخوای گوش بدی یادت باشه که تا همین دو سه دهه پیش حرام بود و کثافت بود و هزار چیز دیگه...

چیز عجیبی نیست حتی تو قرآن اومده انسانهایی هستند که خسر الانفسهم و اهلیهم هم خودشون را دچار خسران می ...

آفرین به شما که از دین هم بهترین برداشت رو دارید و فقط اه و پیف نمی کنید👏👏👏

بله با این حرفتون موافقم و این رو هم بگم تا وقتی پامون رو از حریم امن خونه بیرون نذاشتیم خیلی چیزها ...

عارضم به حضور شما که من تو شهر کوچیک تو منطقه مذهبی، خانم متاهل می شناسم که از دوست پسرش باردار شده و میخواد بچه رو هم نگه داره!!!

کم هم نیستن چنین چیزایی متاسفانه

اره شما بحث نکن ولی بدون امثال هر ادمی ک تو این فیلم دیدی ممکنه همسایه هم محله همشهریت باشه حداقل اگر آگاه باشیم خیلی بهتره تا اینکه چشم و گوش بسته فک کنیم این چیزا فقط تو قصه هاست

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
آفرین به شما که از دین هم بهترین برداشت رو دارید و فقط اه و پیف نمی کنید👏👏👏

قرآن جز برای سعادت بشر نیست 

سوره ی زمر را بخونید میگه هدف و پرستش جز خدا باشید در خودتون و اهلتون تا قیامت دچار زیان شدین

هر آدمی دنبال باطل و بیهودگی باشه جز ضرر تا قیامت نداره

ببخشید با من نبودید ولی ریپلای میکنماز زاویه بالا فیلم گرفتن لیلا حاتمی سرش رو میکنه تو ماشین حالتش ...

اها😂 

فیلمش بخاط همین صحنه ها میگن نبینین؟

گفتم شاید خون و خونریزی داره از اون لحاظ باردار باشم نبینم

محض اطلاع تون بگم که بدترین چیزایی که فکرش رو نمی کنید تو کوچیکترین شهرها هست فقط پنهان میشهمن به وا ...

حالا چون یه چیزهایی این طرف و اون طرف مخفیانه انجام می شه باید عادی و علنی اش کنیم؟؟؟؟؟

این چه منطقی هست؟  پس فردا می گن رابطه نامشروع هم همیشه انجام می شه الان بیایم تو فیلم ها عادی اش کنیم و نشونش بدیم؟

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

راهکار دادن با هنرمند و کارگردان نیستاااااااابا کسان دیگه ست عزیزم!!!با اونایی که اگه ازشون حرف بزنی ...

هنرمند و کارگردان فقط باید قبح هر فساد و گناهی رو بشکنند تا راه برای فسادهای بدتر هموار بشه!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حالا چون یه چیزهایی این طرف و اون طرف مخفیانه انجام می شه باید عادی و علنی اش کنیم؟؟؟؟؟این چه منطقی ...

منطقش اینه که تا وقتی ما در مقام انکار هستیم که وجود نداره، فکری هم دربارش نمی کنیم مسلما

نمی دونم می دونید یا نه

ایدز اولین بار از خون آلوده وارد ایران شد(حالا چیزی که اعلام کردن) بهش میگیم موج اول مثل کرونا

موج دوم از طریق سوزن آلوده در بین معتادان تزریقی و بیشتر توی زندان ها بود

بعد از طریق اونا به خانم هاشون منتقل شد و همچنین از طریق همجنس بازی بین آقایون

موج سوم اما متاسفانه از طریق روسپی گری و رابطه جنسی بوده و هست

تو تمام اون سالها که این امواج اتفاق افتاد مقاومت شدیدی از طریق امثال شما در مسند قدرت بود که نههههه آگاه سازی نکنیم نشر ندیم آمار ندیم ترویج میشه عادی سازی میشه و ...

و نتیجه شد الان این که می بینید و الان دیگه ناچارا علنا تو مدارس هم آموزش میدن هرچند خیلی خیلی دیر

امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم

اها😂 فیلمش بخاط همین صحنه ها میگن نبینین؟گفتم شاید خون و خونریزی داره از اون لحاظ باردار باشم نبینم

نه عزیزم

کلا برای خانم باردار مناسب نیست

اصلا نبینید

شما الان به خاطر بچه از خیلی چیزا باید پرهیز کنید و در بهترین حالت باشید از هر نظر