2777
2789
پدر رو بدترین موجود نشون ندادنشون داد که اگر پدر بد باشه چه اتفاقاتی می تونه بیفتهمن بهترین پدر عالم ...

ببین عزیزم درسته میشه این حرفای قشنگو زد میشه اینطوری ساده فکر کرد اما اینا همه ش توجیهه 

نباید خودمونو گول بزنیم

قطعا اون جوون 17 18 ساله ای که این فیلمو ببینه قطعا مثل من و شما نمیتونه بشینه انقدر قسنگ به نکات خوبش فکر کنه 

من نمیگم درست نبود بد بود فلان اتفاقا بازیای همه شون خوب بود

فقط میگم روحم بعد دیدن این فیلم داغون شده چرا که نیاز نبود اینهمه کثافتو نشون بدن چرا نشون دادن چراااا؟

نمیگم همه ش گل و بلبل باشه فیلما 

من خیلی فیلم دیدم هم خارجی هم ایرانی 

تنها فیلمی که روحمو داغون کرد همین بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیست که الان تو جامعه این چیزا نبوده تازه میخوان رواج بدن 😃از اصحاب کهف نیستید احتمالا

یه چیزهایی تو یه شهرهای خاص و یه محله های خاصی رواج دارن ولی وقتی تو فیلم نشونش می دن،  اون رفتار تو کل کشور و همه مناطق گسترش می دن و عادی سازی می کنند! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ببین عزیزم درسته میشه این حرفای قشنگو زد میشه اینطوری ساده فکر کرد اما اینا همه ش توجیهه نباید خودمو ...

من خودم نمی بینم

به بچه هام هم یاد دادم که نبینن

ممکنه دربارش صحبت کنیم و واقعیت جامعه رو بیان کنیم براشون

شاید از نظر شما توجیه باشه اما روش زندگی منه

هزاران فیلم در هزاران جای دنیا ساخته میشه

حتی صنعت کثیفی هست به اسم : پ و ر ن

ما باید به مغز و ذهن خودمون فیل تر بدیم

اون نوجوون ۱۷-۱۸ ساله هم چیزای خیلی بدتری هم هست که ممکنه ببینن

اینجاست که جایگاه و رسالت و نقش من و شمای مادر تعریف میشه

وگرنه ببخشید تولید مثل رو که حیوانات هم بلدن

ببین عزیزم درسته میشه این حرفای قشنگو زد میشه اینطوری ساده فکر کرد اما اینا همه ش توجیهه نباید خودمو ...

کجای فیلم به نظر شما کثافت بود؟ 

غلام یه ادم بیمار جنسی و روحی بود که سالها درمان نشده بود 

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
من دور و بری هام اینطور ادم ها نیستن خداروشکر ولی تو محیط کارم متاسفانه ازین بدتر ها رو دیدم چه خان ...

خب حالا گفتن این ناهنجاری ها بدون اینکه راهکاری بدی چه فایده ای داره؟

هنر باید امید آفرین باشه نه اینکه کثافت رو هم بزنه

یه چیزهایی تو یه شهرهای خاص و یه محله های خاصی رواج دارن ولی وقتی تو فیلم نشونش می دن، اون رفتار تو ...

محض اطلاع تون بگم که بدترین چیزایی که فکرش رو نمی کنید تو کوچیکترین شهرها هست فقط پنهان میشه

من به واسطه شغلم اطلاع دارم که بهتون میگم

بیدار شید از خواب خرگوشی

کجای فیلم به نظر شما کثافت بود؟ غلام یه ادم بیمار جنسی و روحی بود که سالها درمان نشده بود

ببین من به شخصه از این به تعبیر دوست مون کثافت ها خوشم نمیاد

روحیه ام حساس تر از اونی که ببینم و حالم بد نشه

یاد گرفتم که نبینم

همین

به همین راحتی!

خب حالا گفتن این ناهنجاری ها بدون اینکه راهکاری بدی چه فایده ای داره؟هنر باید امید آفرین باشه نه این ...

وای خدا

حرفای منو تو داری میزنی 

اصلا حوصله ندارم دیگه باهاشون بحث کنم

برم یکم آهنگ گوش بدم یکم ذهنم به تعادل برسه

خب حالا گفتن این ناهنجاری ها بدون اینکه راهکاری بدی چه فایده ای داره؟هنر باید امید آفرین باشه نه این ...

راهکار دادن با هنرمند و کارگردان نیستاااااااا

با کسان دیگه ست عزیزم!!!

با اونایی که اگه ازشون حرف بزنیم شما باز شاکی میشید!

شما اجازه بده بیان بشه راهکارها هم پشت سرش میان بهتر از اینه که همه چی در خفا باشه 

اگه بیان نشه چطور مردم آگاه بشن و راه حل براشون ارایه بشه

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸