2777
2789
ازش خوشم نمیاد با این فیلم هاشون بی بند باری دارن تو جامعه رواج می دن و عادی می کنن

شما اقتصاد درست کن مردم بتونن ازدواج کنن اونوقت ۴تا فیلم اشغال نمیتونه نهاد خانواده رو ازهم بپاشونه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اقتصاد درست کن مردم بتونن ازدواج کنن اونوقت ۴تا فیلم اشغال نمیتونه نهاد خانواده رو ازهم بپاشونه!

ببخشید الان از وزارت اقتصاد زنگ زدن گفتن خانوم وزیر کجایی بیا سر کارت اقتصاد خراب شده! 😆

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من واقعا نمیدونم حسن پورشیرازی چرا این نقش رو قبول کرد؟کاش حداقل یه بازیگر ناشناخته بود

خب بازی کردن چنین نقش هایی و خوب درآوردنش هنر یه بازیگرو می رسونه

شغل شون اینه

همین که شما الان انقدر ازش متنفرم شدی یعنی کارشو خوب انجام داده

تو فیلم سربه مهر لیلا حاتمی نقش زنی رو داشت که میخواست نماز بخونه خجالت میکشید نه به اون فیلم نه به ...

وا

خب همین یعنی چقدر توانمنده این بازیگر

هم منفی رو خوب درمیاره هم مثبت

کلیشه ای نشده مثل مثلا علی صادقی

این فیلم چون واقعیت جامعه رو نشون داد بعضیا به این نتیجه رسیدن ک فیلم بیخودی بوده و ارزش دیدن نداشته؟؟؟؟

کاملا در مورد مشکلات جامعه بود پسر هایی ک عمری سرکوب شدن وعرضه کاری ندارن پدری ک مال بادآورده داره و شعور و فرهنگ  استفاده ازش نداره به جای اینکه به پسراش کمک کنه درگیر هرزه گری خودشه زنی ک باطنا ادم بدی نیست ولی به خاطر شرایط سخت جامعه و خانواده به هر چیزی تن میده

به نظر من فیلم قوی بود ارزش دیدن داشت

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
نه پ از وزارت ارشاد وفرهنگ بهت زنگ زدن نظر بدی راجع بازی لیلا حاتمی!

😆 چی می گی؟ خود درگیری داری؟  تاپیک در مورد لیلا حاتمی هست همه دارن نظر می دن منم نظرم گفتم!   شما حق نظر دادن داری من ندارم؟ می خواهی من در مورد قورمه سبزی نظر بدم؟ مشکل داری کلا! 😏😏😏

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

عزیزم چرا این طوری فکر می کنید؟مگه قراره یه فیلم وقتی ساخته میشه نشانگر کل جامعه باشه؟میاد میگه چنین ...

میشه این فیلمو اینجوری توجیهش کرد 

اما اصلا توجیهشم درست نیست 

این فیلم هر جای دیگه ساخته میشد یه فیلم عادی بود و قطعا باهاش عادی برخورد میشد ...  الان مطمئنا خیلیا مانور میدن روی این فیلم 

بعدشم هدف که میگم ممکنه هدف بلند مدت داشته باشه نه صرفا بخواد یه چیزایی رو نشون بده 

مثلا یه چیزی که خییییلی نشون داد پدر رو بدترین موجود نشون داد چیزی که من بارها توی فیلم ترکیه ای دیدم

اصلا پدر انگار معنایی نداره و این باعث شده روابط نامشروع باب بشه

این از یه منظر بود 

کلا از هر وجه بخوای این فیلم رو ببینی قطعا هدف داره

اینهمه کثافت نمیتونه جمع بشه تو یه فیلم

این فیلم چون واقعیت جامعه رو نشون داد بعضیا به این نتیجه رسیدن ک فیلم بیخودی بوده و ارزش دیدن نداشته ...

عزیزم  مال حروم برکت  نداره

کاش اون علی فهمیده بود و خیلی زودتر  رفته بود از صفر شروع کنه 

ولی واقعا من باطن خوبی توی رعنا ندیدم ها

مطلقه شده بود و ول می گشت و به هر مردی  نخ  می داد

تا حرف از فرهنگ‌میزنیم شما اسم اقتصاد میارید.بعد موقع انتخابات که حرف از اقتصاد میزنیم اکثر مردم کاری اقتصاد ندارن!!!فقط مسیله حجاب و فیلترینگ مهمخپه

واقعا عجیب هستید

توی همون فیلم بارها تاکید کرد زن و مرد نامحرم با هم خلوت نکننبعد خانم وکیل با نامزد اون دختر دوتایی ...

مگه قراره فیلم همش درست باشه

نه

فیلم عین واقعیت هم خوب رو نشون میده هم بد رو

دیگه این با ماست که چی یاد بگیریم و چی برداشت کنیم

الان من از پیرپسر چی برداشت می کنم؟

این که چقدر جایگاه پدری و مادری مقدسه و اگه خراب باشن چه آسیبی به بچه ها و خانواده می زنه و اصلا رستگار نمیشن اون بچه ها

این که آدمایی که مثل لیلا فکر می کنن زرنگن و دنبال این راه‌ها میرن یه جایی طوری می خورن که نمی فهمن از کجا خوردن

این که اگه اخلاق رو زیر پا بذاریم زندگی مون چطور نابود میشه و ...

بله میشه نشست و گفت وای همه چی گل و بلبل هیچی نسازید و نشون ندید مثل کبک سرمون رو بکنیم زیر برف

نه عزیزم آگاهی هزینه داره

میشه این فیلمو اینجوری توجیهش کرد اما اصلا توجیهشم درست نیست این فیلم هر جای دیگه ساخته میشد یه فیل ...

اوضاع بعضی خانواده ها ازین ک این فیلم نشون داد هم بارها بدتره به نظرم هدف فیلم این بود ک یه ادم نالایق و هرزه (پدر)چطور مستونه یه خانواده رو داغون کنه و به بدترین و تاریک ترین جا برسونه

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸