2777
2789
عنوان

کارت به خدا بیوفته خدا پدرتو درمیاره 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 94 پست
خب شرایط تحصیل و پیشرفت هم نیست یعنی پدر و مادرم اجازه نمیدن😔

ختم استغفار انجام بدین برید سمت خدا بگید خدایا 

برام آسون کن شرایط زندگیم جوری بشه که به آرامش و خوشبختی برسم بگو خدایا برای شما معجزه کاری نداره 

کمکم کنید و  این مدلی با نا امیدی و انرژی منفی با خدا حرف نزن گل قشنگم .با یقین و انرژی مثبت برو سمتش 

الهی مشکلاتت به زودی زود حل بشن 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

من خانوادم بیرون خوبن اما تو خونه نه خیلی اذیتم میکنن فقط میخوام خدا نجاتم بده از دست اینا

خانواده منم بسیار منو آزردن در حد فرار کردن ک دیگه یه مرد دیدمو سریععععع قبولش کنم و الفرار

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ختم استغفار انجام بدین برید سمت خدا بگید خدایا برام آسون کن شرایط زندگیم جوری بشه که به آرامش و خوشب ...

مضطرب وار گریه میکنم انقدر گریه میکنم میگم که به حد خفگی میرسم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

مضطرب وار گریه میکنم انقدر گریه میکنم میگم که به حد خفگی میرسم

برو سر مزار شهدای شهرت بخواه دعات کنن 

اینجوری خدای نکرده دچار بیماری میشی 

استرس و اضطراب باعث میشه پژمرده بشی 

تو نمیتونی دیگران رو کنترل یا عوض کنی 

ولی میتونی رو خودت کار کنی و قوی بشی  

اینجوری به آرامش میرسی 

زندگینامه سید هاشم حداد رو بخون حتما 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

انشاالله .ولی من فهمیدم باید تلاش کنی تا خدا هم کمک کنه

🥺💔

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
آخه یکی از آشناهای مام اینطوره.شنواییش اوکیه ام حرف نمیزنه.الان ۷ سالشه امسال باید میرفت مدرسه اما ب ...

بعضی از بچه ها دیرگویا هستن مشکلی خاصی هم ندارن منم میبرم گفتار درمانی و امسالم نتونست بره مدرسه اونجا بچه هایی هستن که دیر حرف افتادن و نه سالگی تازه رفتن کلاس اول 

دختر منم از اوناست 

اصلا حرف نمیزنه؟دختر من حرف میزنه ولی خیلی واضح نمیگه حروفارو جابه‌جا میگه

ایشالا دخترت هیچیش نباشه...آره اصلا جرف نمیزنه یه آب به زور میگه اونم تیکه تیکه و نامفهوم. ولی چون توجه اصلا نداره حس میکنم اوتیسم شدید باشه.دختر شما توجه داره؟