2777
2789
عنوان

کارت به خدا بیوفته خدا پدرتو درمیاره 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 94 پست
چرا تو ۲۰ سالگی باید غصه شوهر داشته باشی آخهههههههه؟درس بخون .کار کن .مسافرت برو....فکر کردی شوهرت ب ...

چی میدونی از زندگیم ؟؟؟؟؟؟ 

من بدم میاد اینکارا رو بکنم ؟؟؟؟ 

کاش میشد میومدید خونمون متوجه اوضاع میشدید 

وقتی یه بابای شکاک پارانوئیدی داری که واسه دانشگاه رفتن زار میزنی نمیزاره واسه کلاس رفتن زار میزنی نمیزاره یه مادر بی عرضه داری که هیچ اختیاری از خودش نداره 

ببین شرایطم خیلی وحشتناکه 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی شد؟

گفت به دلم نَنِشَست 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

به هر حال میتونست جلوی این کار رو بگیرهقدرتشو نداشت؟

اگر این جور باشه که همه توقع دارن خدا جلوی خیلی کارها رو بگیره از خدا توقع بیجا نداشته باشیم دنیا دست بنده هاش هست اونها بدی میکنند یقه خدا رو میگیریم

خدا ک منو دوست نداره ولی ارزو میکنم برای تو بهترین همسر و بهترین وضعیت رقم بخوره ب زودی

من خانوادم بیرون خوبن اما تو خونه نه خیلی اذیتم میکنن  

فقط میخوام خدا نجاتم بده از دست اینا

به هر دری میزنم نا امیدم میکنه 😭 ۳ سال رفتم دم خونه امام حسین عین سگ گریه کردم دست خالی برم گردون ...

عزیزم فکرتون رو عوض کنید نسبت به خدا و ائمه شناخت پیدا کنید . اگه منظورتون ازدواج هست باور کنید هنوز سنی ندارید ،هستن افرادی که تو شرایط خیلی خیلی سختی هستن ولی هرگز اینجوری نمیگن .دور از جونتون خیلیها بیماری سخت دارن و رو تخت بیمارستان هستن ،خیلیها زندانی و اعدامی هستن . همینکه سلامت هستید باید شکر کنید 

شاید زمان حاجت روا شدنتون نرسیده .همینجا هستن دخترهایی که سنشون بالای ۳۰ هست و میگن مجردن 

تحصیل کنید پیشرفت کنید زمانش که رسید ازدواج میکنید 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

چی میدونی از زندگیم ؟؟؟؟؟؟ من بدم میاد اینکارا رو بکنم ؟؟؟؟ کاش میشد میومدید خونمون متوجه اوضاع میشد ...

بابای منم خیلی بد بود خسیس بود و خصوصیات بد دیگه اما چاره ش شوهر نیست چون اگر شوهره آدم بدتری از بابات باشه چی؟شما تو این سن قدرت تشخیص آدمای بدرد نخور و ناجور رو نداری ممکنه خدایی نکرده خودتو از چاله دراری بندازی تو چاه..اگر شوهرت بدتر از بابات باشه با یه بچه آواره بشی فکر کردی میتونی بعنوان یه زن مطلقه بیای خونه بابات؟بنابراین بنظرم بهتره سنت برای انتخاب بالاتر بره که حداقل عاقلانه انتخاب کنی نه از  سر  اجبار و فرار از خونه بابات

عزیزم فکرتون رو عوض کنید نسبت به خدا و ائمه شناخت پیدا کنید . اگه منظورتون ازدواج هست باور کنید هنوز ...

خب شرایط تحصیل و پیشرفت هم نیست 

یعنی پدر و مادرم اجازه نمیدن😔

بله اوکی بود نخیر نیست

آخه یکی از آشناهای مام اینطوره.شنواییش اوکیه ام حرف نمیزنه.الان ۷ سالشه امسال باید میرفت مدرسه اما بخاطر این موضوع نتونست و همش گفتار درمان و کار درمانی میره اما بی فایده س...دکترا به شما نگفتن علتش چیه؟

اگر این جور باشه که همه توقع دارن خدا جلوی خیلی کارها رو بگیره از خدا توقع بیجا نداشته باشیم دنیا دس ...

پس حداقل یبار یچیزی که من میخوام رو بهم بده

با این همه عظمت چطوره که نتونه بهم بده؟

یچیز کوچیک ی دلخوشی 

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...