2777
2789
عنوان

کارت به خدا بیوفته خدا پدرتو درمیاره 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری که نمی‌تونید بگید اوتیسم داره اونم شدیدش عزیزم باید دکتر تشخیص بده

بخاطر این میگم اوتیسمه اونم شدیدش چون اصلا توجه نداره.حرف نمیزنه...دو سه مدل بیشتر غذا نمیخوره فقط میاد و میره...گیر بده به چیزی ول نمیکنه مثلا گیر میده به پریز برق یک ساعت تمام خاموش روشنش میکنه.سرش نسبت به بدنش بزرگتره.به آدم نگاه نميکنه .هنوز داره پوشک میشه.بدنش خیلی نسبت به سرش لاغر و کوچیک تره و اینکه دو مورد توی خانوداه شونم مورد اوتیسم دارن که کاملا واضحه اما خودشون حاضر نیستن بپذیرن

بخاطر این میگم اوتیسمه اونم شدیدش چون اصلا توجه نداره.حرف نمیزنه...دو سه مدل بیشتر غذا نمیخوره فقط م ...

با توضیحاتی که دادید منم نظرم همینه ولی انشالله خدا به دل پدر مادرش نظر کنه خوب بشه دختر من بیش فعاله از نوع عدم تمرکز دارم تلاشمو میکنم که بهتر بشه وضعیتش 

منم نظرم همینه مگه همون خدا نیست که نوزاد زبون باز کرد تا یوسف مجازات نشه؟پس چطوری نمیتونه زبون بچه ...

شایدم میخواد امتحان کنه ببینه تو شرایط بازم بهش اعتقاد داری یا نه..

خدا خیلی مهربونه ها امتحانش سخته خیلیی سخته...

طوری که خیلیا الان حتی باور نمیکنن امتحانه یا مسخرش میکنن!

قبول دارم به من هیچ چیزو زمانی که میخواستم نداد وقتی داد که دیگه امید و ذوقی نداشتم کلی التماس کردم و زجر کشیدیم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خدا میخواست ببینه چقدر بنده اس سست عنصر و تیکه ایه که دیگه الان فهمید... 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

دقیقا

چندروزیه داره با بولدوزر از رو من رد میشه

پخش آسفالت خیابون شدم قشنگ

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!