2777
2789
عنوان

دلم میخواد دخترم رو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 33 پست
بزن ولی اول فکر کنیم ما باعث آوردن ش تو این دنیا شدیم پس ما مقصریم که درست تربیت ش نکردیم

چه ربطی داره

هرروز با ۳۰-۴۰تا بچه تو مهد هست

من اونا رو که نمیتونم کنترل کنن

تمام مشکلات ما هم از زمانی که این مهد میره شروع شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا ناراحتم که کتک از روش های تربیتی حذف شده ولی مادرم منم مثل سگ می‌زد هنوزم ترسش یادمه با این ...

خب همین ینی آسیب 

چرا باید الان ترس کتکهای مادرت یادت باشه

مادر مظهر مهربونی و امنیت هست نه میرغضب

بله منم نگفتم میخوام بزنمش آرزو میکنم کاش میشد بزنم🥸

بله متن تاپیک رو کاملا خوندم

البته شماهم حق داری یه مادر نیاز داره ب حداقل چند ساعت آرامش و سکوت 

بچه ها تا یه سنی خیلی روی اعصاب میرن ب مرور بهتر میشن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بله متن تاپیک رو کاملا خوندمالبته شماهم حق داری یه مادر نیاز داره ب حداقل چند ساعت آرامش و سکوت بچه ...

ینی از صبح میرم سرکار ظهر هلاک خسته میام تازه جنگ اعصتبم شروع میشه با باز کردن درخونه

خب همین ینی آسیب چرا باید الان ترس کتکهای مادرت یادت باشهمادر مظهر مهربونی و امنیت هست نه میرغضب

خیلی دوسش دارم ولی کلا همین بود یادمه کلاس اول بودم کلی به خاطر مشق سرم داد میزد بلد نبودم بنویسم بهم استرس می‌داد یا یادمه علوم بلد نبودم منو  می‌زد عصبی می‌شد 

بعد عمم جلوش رو گرفت همیشه بهم استرس می‌داد الآنم همینه ۲۰ سالمه کنکور قبول نشدم  هیچی می‌گفت اینقدر میزنمت یه جاییت بشکنه فحش تحقیر لیاقت میخواد زندگی خوب که نداری تو فلانی با دکتر ازدواج می‌کنه تو آخر هیچ گوهی نمیشی به من دروغ میگی حلالت نمیکنم زحمت هامو  ولی خوب خودشم از بس بدبخت بود عصبی بود بابام خیلی آدم گوهیه نمیتونم بگم مقصره یا نه مادر خودشم همینطوری تربیتش کرده بود مدام کتکشون می‌زد ولی الان درد عصبی گرفتم از غصه و استرس