2777
2789

کل خانواده ش از برادر و خواهرانش گرفته تا جاریم و مادرشوهرم از شوهرم علنن سو استفاده می‌کنه ن و هربار میگن فلان چیز و برامون بیار پولشو می‌دیم و نمیدن،،،

مثلاً

برادر شوهرم چند ماه پیش دو ملیون از شوهرم قرض گرفت و پس نداد اینقدر پس نداد ک شوهرم آوردش یه نصف روز تو مغازه کار کرد ب جای اون دو ملیون 

باز چند وقت بعدش یک ملیون و نیم دیگر بش قرض داد اونم هرچی بش گفت پس بده پس نداد،باز بجاش آوردش نصف روز کار کرد

چند روز پیش گفت ب شوهرم فلان چیز و از شوهرتون برامون بیار پولشو می‌دیم بهت ،منم ب شوهرم گفتم نبر چون پولتو نمیدن شوهرم نارحت شد و برد و باز پولشو ندادن

یکی دو بارم خانمشم ب شوهرم گفته فلان چیزو بیار پولشو می‌دیم و ندادن

ب خدا بحث من اصلا پولش نیست علنن سو استفاده می‌کنه ن

ب شوهرم گفتم دیگه حق نداری یک هزاری ب هیچ دلیلی بشون بدی،،ندارن ندارن ب ما چه میتونن برن کار کنن ک داشته باشند(قبلا با احترام و با زبون خوش خیلی بش گفتم فایده ندارد)

با اینکه خیلی دوست دارم مثل قبل باشون رفت و آمد کنم ولی تصمیم گرفتم رفت و آمد و قطع یا خیلی خیلی کم کنم

یا چکار کنم بنظرتون 

چون واقعا دیگه خسته شدم 

آره رفت و آمد رو به حداقل برسون 

ولی خب خوبه دیگه پولشو که پس ندادن ازشون کار کشید بازم اگه یه زمانی پول داد و پس ندادن ازشون کار بکشه بفهمن علف خرس ک نیس

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود میپرسیدی با شوهرم چیکار کنم چون بهتره خودتو دخالت ندی چون آدم بده میشی همسرت باید بتونه مدیریت کنه شماام بیخیال باش بنظرم کامل بسپر به خودش مثلا اومد گفت پول دادم پس نداده اصلا واکنش نشون نده خیلی ریلکس باش بگو آهان اکی باشه همچین چیزی چون وقتی خودش میاد میگه بهتون یعنی خودشم اذیت میشه از این رفتارا بعد میاد میگه که خالی بشه واکنش نشون نده که خودش یه کاری انجام بده بلخره یجا خسته میشه 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار شما اصلا نیازی به گلگی نداره یه نه ساده بگین کارتون حل بگن فلان چیز بیار نیارین تماممممم

عزیزم چرا متنو درست نمیخونی 

شوهرم می‌بره چکارش کنم حالیش نیست هرچی میگم نبر

میگی چند ماه پیش دو تومن گرفته و باز یک و نیم....

یعنی کلا شاید سالی سه بار در حد دو تومن بگیره نهایت نهایت نهایت در سال میشه هفت هشت تومن...

بعد در طول کل عمر فوق فوق فوقش بشه اصلا صد تومن

به نظرم انقدر حرص نخور...

رابطه برادری بیشتر از اینا می ارزه

اینجور که گفنی معلوم اوضاع مالیشون خوب نیست.

یکی دو تومن رو برای خرجای روزانه ش میخواد.

وگرنه بیست سی میگرفت حداقل..

من جای شوهرت بودم هیج  وقت  دنبالش رو نمیگرفتم بگم دو تومن  و بده. چون معلومه مغازه مال خودشو و در امدشم خوبه

چه اشکالی داره حالا این پولای ریز 

اصلا برادرش مگه نیست خودش باید بفهمه ک داداشش نیاز به همین یکی دو تومن داره قبل اینکه بیاد قرض بگیره یه جوری بده بهش

ولی خب درکتم میکنما توام

باید اصلا بهت نگه این چیزا رو

بهتر بود میپرسیدی با شوهرم چیکار کنم چون بهتره خودتو دخالت ندی چون آدم بده میشی همسرت باید بتونه مدی ...

شوهرم درست نمیشه عزیزم 

کی میخواد خسته بشه

پنجاه سال شه ازدواج سومش 

شوهرم درست نمیشه عزیزم کی میخواد خسته بشهپنجاه سال شه ازدواج سومش

بیخیال باش اینجوری فقط داری خودتو اذیت میکنی تو ماهیانتو بگیر کاری به اینچیزا نداشته باش دیگه

۵۰ سال این بوده توقع داری تو چند سال تغییر کنه!

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگی چند ماه پیش دو تومن گرفته و باز یک و نیم....یعنی کلا شاید سالی سه بار در حد دو تومن بگیره نهایت ...

عزیزم واقعا حوصله توجیه کردن تو رو ندارم

فقط اینو بگم ک

همین برادر شوهرم هرجا می‌ره مهمونی بهترین و بیشترین میوه و شیرینی مسخره می‌بره خونه ما دوروزه م با خانواده ش بمونه هیچی نمیاره

عروسی هرکس دعوت شده می‌ره

عروسی ما شوهرم برای همه شون ماشین دربست دو طرف کرایه کرد تا بیان

بعد عروسی دعوت شون کردم خونمون خانمش گفت آقا محمد (شوهرم) کرایه ماشین مونو بده تا بیایم