2777
2789
عنوان

دلم میخواد دخترم رو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 33 پست
ینی از صبح میرم سرکار ظهر هلاک خسته میام تازه جنگ اعصتبم شروع میشه با باز کردن درخونه

اگه خیلی پر انرژی و شلوغ هستن یه کلاس ورزشی ثبت نامشون کنید 

انرژی رو اونجا تخلیه کنن که وقتی خونه هستن آرومتر باشن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

اگه خیلی پر انرژی و شلوغ هستن یه کلاس ورزشی ثبت نامشون کنید انرژی رو اونجا تخلیه کنن که وقتی خونه هس ...

نه بابا صبح دخترم میره مهداپنقد پرانرژی نیستن بیشتر غرغرو‌شده و لجباز

عصر دیگه خونه ست 

پسرم هم یکسالشه صبح تا ظهر با مامانم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله مامان شدی تو این زنجیره آسیب رو قطع کن

من اصلا استعدادم دوی سرعت هست صبح تا شب تو خونه می‌دویدم ولی مادرم اصلا نپرسید تو چی دوست داری فقط می‌گفت درس بخون اینقدر سر اینکه تیزهوشان نمونه قبول نشدم باهام قهر کرده بود یک هفته یا مجازی بود مدرسه ها معلم احمق مثلاً باید به چیزی می‌پرسیدی یک سوالی چیزی وگرنه غایب زدن می‌کرد اینم خیمه زده بود رو گروه ببینه اسم من جزو غیبت ها باشه زنگ میزد اینقدر به من استرس می‌داد که تو چه گوهی هستی که گوش نمیکنی به درسا چرا اسم تو همش غایب میخوره من از ترس زنگ زدم به مدیر گفتم تورو خدا من خاطر بودم اسمم بردار از غایب ها خیلی بهم استرس دادن خیلی یادشون الان افتادم برات نوشتم اشکم دراومد نفسم تنگ شد