2777
2789
عنوان

یک تومن از میوه فروشی خرید کردم شوهرم قشقرق به پا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 162 پست
بذار خودش خرید کنه البته ایشون یا خسیسه یا بی پول اونحوری هم اذیت میکنه

نمیره بخره میندازه گردن من بخرمم اینجوری میکنه هیچوقت یک تومن نشد

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرداواقعا حق دارن زندگیا چه سخت شده

اینکه مرد نتونه میوه بخره زن گرفتنش چیه

پرو شدن

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خیلی کار اشتباهی کردی میخوای بد عادتش کنی

حوصله حرفاشو ندارم شبم میاد دعوا راه میندازه درضمن بد عادت هست

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
تقصیر منه مگه میخواست زن و زندگی نخواد

عزیزم اینجوری نگو،بخای اینجوری فکرکنی هیچ پسری نباید زن بگیره ما خانوما هم باید هوای جیب مردمون رو داشته باشیم،مثلا همین میوه هر سه چهارروز یه میوه بگیر،یه دوسه مدل میگیری ازهرکدوم یه کیلو بگیر

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
ماکه نمیدونیم درامد شوهرت چقدره شاید یه تومن واقعا بهش فشاربیاد و باید ملاحظه میکردی..چندروز میوه ...

درامدش بالاست ولی درحال ساخت خونست ولی در این حد ندار نیست 

میوه و اینا رو بذار خودش بگیره

قیمت بروز دستش میاد

به احتمال زیاد قیمتای قدیم دستشه هنوز

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

مرداواقعا حق دارن زندگیا چه سخت شده

نه والا حق ندارن

حالازنش  دو قلم میوه خریده 

دوسه تا نگه داره بقیرو خودش ببره پس بده یا مهلت بگیره برای پرداخت پول 

اگرم که داره و خسیسه ،که خیر نبینه

تقصیر منه مگه میخواست زن و زندگی نخواد

تقصیر شما نیس 

ولی باید قناعت کردن رو یاد بگیری 

زندگی مشترکه عزیزم 

بعد تو کارتت پول نیس رفتی خرید کردی؟! 

آمیوه فروش هر چقدرم آشنا باشه چطور روتون میشه می ید خرید بعد پول رو بدید؟! 

مگه نون شب بود میوه؟!