2777
2789
عنوان

یک تومن از میوه فروشی خرید کردم شوهرم قشقرق به پا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6218 بازدید | 162 پست

ولی روز به روز سفره مردم کوچیک میشه 

قبلا گوشت و آجیل میگفتن گرونه الان میوه چند روز دیگه نونم نمیشه خورد

دیروز رفتم میوه فروشی یه خانمه دوساعت داشت انتخاب میکرد اخرش 12 تا دونه هویج و 2 تا سیب برداشت فروشنده گفت 12 میشه هویج 

خانمه دو تا هویجارو برداشت که بشه ده تومن😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجوری نگو،بخای اینجوری فکرکنی هیچ پسری نباید زن بگیره ما خانوما هم باید هوای جیب مردمون رو د ...

من فقط از همین مرده خرید میکنم چون ارزون میده باورت میشه؟

نمیرم میوه فروشی اینم میره نمیاد تا ۱۰ ۱۵ روز تا حالا از ۶۰۰ بیشتر میوه نخریدم 

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
دوستان میشه تاپیک رو گزارش بزنید

مریضی عزیزم،؟

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
اول پول تو کارتت داشته باش بعد خرید کن که اینجوری نشه

نمیزنه برام همیشه همینطور خرید میکنم

اشتباه کردی گفتی پس میدم باید میگفتی اگر عرضه سیر کردن شکم زنت رو هم نداری پس اسم خودتو نذار مرد . ا ...

😐

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تقصیر منه مگه میخواست زن و زندگی نخواد

عزیزم شما تنها که نیستی.تمام جامعه دچار مشکل اقتصادی شدن..اکثریت دارن با قناعت سرمیکنن..دیگه مازنها هم باید تواین شرایط کمک حال همسرمون باشیم نه بار اضافی روی دوشش...ممکنه یه وقت رستوران وکافه ومسافرت برین..چندوقت بعد هین خرید میوه براتون سخت باشه.توزندگی همراه وکنار هم باشین نه رودر روی هم

پارسا پسرمامان😍
تقصیر شما نیس ولی باید قناعت کردن رو یاد بگیری زندگی مشترکه عزیزم بعد تو کارتت پول نیس رفتی خرید کرد ...

ای بابا

مگه شما تو زندگی منی ک قناعت نمیکنم

همیشه قناعت کردم که امروز این شده

داره خسیسه زورش میاد 

عزیزم شما تنها که نیستی.تمام جامعه دچار مشکل اقتصادی شدن..اکثریت دارن با قناعت سرمیکنن..دیگه مازنها ...

شوهر من مرد خسیسیه خیلی اذیت میکنه سر خرید منم همیشه قناعت کردم و با ترس و لرز خرید کردم اینطوری شده اولین بارمه اینقدر خرید کردم چرا همتون حمله میکنید خلاف شر که نکردم