2777
2789

سرطان داره بیمارستان بود دکترا گفتن ببرید خونه دیگه نهایتا ۴ ۵ روز عمر کنه یه دختر ۸ ساله داره از دیشب دارم زااااار میزنم براش 😭😭😭😭 مامانش میگفت فقط براش تریاک میگیریم میکشه دردش ساکت شه 😭😭😭😭

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

وای خدا چه حالی داره ببینی عزیزت جلوی چشمت داره پر پر میشه و تو فقط باید بشینی تماشا کنی . صد رحمت به مرگ های ناگهانی 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش چه احمقیه میخواد پسره نعشه بمیره

چی میگییی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خدایا خدایا😭😭😭😭😭😭😭

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مامانش چه احمقیه میخواد پسره نعشه بمیره

عزیزم میدونی بیمار مبتلا به سرطان چه درد وحشتناکی تحمل میکنه. بخصوص تو مراحل نهایی؟ اگه اطرافت ببینی حاضری جون بدی نبینی یه نفر داره از درد خودش به زمین و زمان میزنه. اگه خدا یه کاربرد برای مخدر گذاشته باشه. مطمئنا همینه که کسی چند روز آخر عمرش درد نکشه

مهربان باشیم   
وای این چه حرفیه!برای تحمل دردش تو این روزای آخر مجبورن بهش مورفین و تریاک بدن

ببین چقدررررر درد داره بری واسه بچت تریاک بگیری‌که بکشه تا دردش آروم شه . بعد یه عده باید تو هر شرایطی دهنشون رو باز کنن یه زری بزنن