2777
2789
وای دهم که چرته چرررت

انقدر سر گفتار ۱ فصل ۱ به معلممون غر زدیم که بد بخت از پرسشاش حذفش کرد فقط گفن برای امتحان حداقل یه. بار بخونین که اگه کنکور ازش سوال اومد بدونید چیه 

ولی خدایی به ما چه پزشکی شخصی چیه یا اصلا پروانه مونارک چطوری راهشو پیدا میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر سر گفتار ۱ فصل ۱ به معلممون غر زدیم که بد بخت از پرسشاش حذفش کرد فقط گفن برای امتحان حداقل یه. ...

من که با زیست یازدهم دارم پادشاهی میکنم🤭🏳

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

حق الناسه چی؟عزیزم فیلما همه توی تلگرام هس تو خود گوگلم هستلازم به گلاس رفتن نیست با وجود تلگرام

عزیزم این فیلمهارو خود دبیر ها تو تلگرام که پخش نمیکنن بقیه پخش میکنن وگرنه بارها همین اقای عظیمی اعلام کرد که رضایت ندارا

حق الناسه چی؟عزیزم فیلما همه توی تلگرام هس تو خود گوگلم هستلازم به گلاس رفتن نیست با وجود تلگرام

اقای رضاامیر هم که معرفی کردم یادمه تا دوسال پیش داخل تلگرام و گوگل خودشون فیلماشونو رایگان دراختیار بچها قرار میدادند

اقای رضاامیر هم که معرفی کردم یادمه تا دوسال پیش داخل تلگرام و گوگل خودشون فیلماشونو رایگان دراختیار ...

اخه ایشونی ک گفتی اصلا دبیر محبوبی نیست به اندازه اونا

اسمشو نشنیدم زیاد

پیرینسس🎀🤍

اره حفظیاته ولی یه جوری مطلب رو پیچوندن به خاطر این منکه خودم به شخصه سر گفتار یک خیلی اعصابم خورد ش ...

با گفتار های دیگه یا فصلای دیگه مشکلی ندارم فقط همین گفتار 

بد جوری رو مخمه

اخه ایشونی ک گفتی اصلا دبیر محبوبی نیست به اندازه اونااسمشو نشنیدم زیاد

خب اون انتخاب شماست من صرفا واقعیت رو گفتم اجبار که نکردم😅

وگرنه بنده با همون رضاامیر برای نهایی نتیجه گرفتم

درباره چیه؟من هر موقع فهمیدم گفتار ۱ فصل ۱ زیست دهم‌رو چطور میخونم‌اونم‌به تو میگم

تو اون گفتار گیر نکن که خود باتلاق فقط پیوسته بخون و رها کن اگر کنکوری هستی اگرم مدرسه ست که چاره ای جز حفظ نیست اما پیوستگیشو رعایت کن متوجه هم نیشی و حفظ خالی نیست