سبزیی مدیر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7379 عنوان نرخ دستمزدی ک دکترا برا سزارین میگیرن جدا از بیمارستان چقدره الان | مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 96 پست یا همون زیر میزی ک میگن امسال چقدره حدودا . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 1404/08/06 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7379 دکترتو عوض کن سز اجباری پولی نیست، من دوبار خواهرمم دوبار، با دکترای مختلف سز شدیم دستمزد جدا ندادیم دیگ نمیتونم طی بارداریم این سومین دکترمه هر سه تاشونم میگرفتن الان همه میگیرن فکر کنم دو تا دکتر عوض کردم انقدر ک استرس داره دکتر تغییر دادن الانم رفتم پیش این خوشش نیمد گفت تا الان کجا بودی و. اینا . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7379 پنجشنبه سزارین کردم، بیمارستان خصوصی شیرازبیمارستان ۳۸دکتر ۶البته دکتر من فوق تخصص هست و استاد دانشگ ... پس فکر میکنم بیه چیزی بین ۵ تا ۱۵ نرمالشه دیگ اونا ک داربالا این میگن خیلی بی انصافی باهاشون حساب شده . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7379 آها میخوای خصوصی بری؟اگه دولتی میرفتی هیچی ازت نمیگرفتن اره خاتم یا اتیه . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
تازه_گل عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 759 پس فکر میکنم بیه چیزی بین ۵ تا ۱۵ نرمالشه دیگ اونا ک داربالا این میگن خیلی بی انصافی باهاشون حساب شد ... بین ۵ تا ۱۰ مناسبههرچند دکتر من با من دوستانه برخورد کرد و همون ۶ رو هم بهم پس داد.واقعا این مولی که دکترها میگیرن حرومه
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7379 بین ۵ تا ۱۰ مناسبههرچند دکتر من با من دوستانه برخورد کرد و همون ۶ رو هم بهم پس داد.واقعا این مولی ک ... منم ده میدم پس . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
aooooo عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4439 من چهار ماه پیش زایمان کردم دکتر متخصص پرسیدم گفت دستمزد ۱۵میگیرماز فوق تخصص پرسیدم گفت بین۱۸تا۲۰البته تو بیمارستان کسایی بودن ک بعضی دکترا ۱۲گرفته بودن فک کنم بستگی ب اینکه سزارین چندم هست هم داره فک کنم خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 15145 وا مگه نمیگی بچم بریچه؟بازم باید پول بدی؟ خوب تو مجبوری سزارین کنی ببین وقتی مادر سزارین میکنه زایمان دومش دیگه حتما باید سزارین باشه مگر موارد استثنا که بخوان وی بک کنناما با این حال بازم برای زایمان دوم که حتما باید سزارین باشه زیرمیزی میگیرن
باران،بهار عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 300 ببین وقتی مادر سزارین میکنه زایمان دومش دیگه حتما باید سزارین باشه مگر موارد استثنا که بخوان وی بک ک ... منم زایمان دومم بود ازمن هیچی نگرفتن،البته بیمارستان دولتی رفتن شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲
پریناززززززززززززز عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3304 پنجشنبه سزارین کردم، بیمارستان خصوصی شیرازبیمارستان ۳۸دکتر ۶البته دکتر من فوق تخصص هست و استاد دانشگ ... کدوم بیمارستان و دکتر بودین
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33247 سکه ک خیلی زیاده اونم من ک اجباریم بیریچه من تو فکر ۱۰ نثم بودم همون که گفتم به منشیش زنگ بزن.اصلا ناشناس از خونه زنگ بزن
سبزیی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7379 من چهار ماه پیش زایمان کردم دکتر متخصص پرسیدم گفت دستمزد ۱۵میگیرماز فوق تخصص پرسیدم گفت بین۱۸تا۲۰الب ... من سزارین احباریم و اولیم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21951 پس ۱۰ ت بدم اوکی حالا باز ب منشیشم بگم خودش وقتی قیمت نداد گفت ببین نرخ چقدره دیگ فک کنم راضی باشه آره ده خوبه زیادم هست. معمولا خودشون میگن از منشی بپرس فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21951 چرا چی چرا فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
marihkh عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 91 یعنی امسال بالا ۱۵ باید بدیم دکتر نگفت چقدر گفت ببین نرخ چقدره همونو بده من نمیدونم میترسم کم بدم مث ... اسم دکترو سرچ کن یا از منشیش یجوری بپرس ولی واقعا زوره این پول