mnjskx مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 70 عنوان دیسک کمر لطفا واسه آخرین بار بگید چیکار کنم 38 بازدید | 7 پست من دیسک خفیف دارمسوالم اینهکه با ورزش و استراحت خوب میشه به طور کامل؟لطفا هرکس که میدونه بگهورزش سبک دارم انجام میدم 1404/08/06 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6927 بله ورزش کن سبک بعد توی حمام زیر اب داع ماساژ بده کیسه اب گرم بزار مسکن بخور منم دارم ولی مراعات کردم عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
mnjskx مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 70 بله ورزش کن سبک بعد توی حمام زیر اب داع ماساژ بده کیسه اب گرم بزار مسکن بخور منم دارم ولی مراعات کرد ... شما الان کاملا خوبی؟
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2297 بله ورزش کن سبک بعد توی حمام زیر اب داع ماساژ بده کیسه اب گرم بزار مسکن بخور منم دارم ولی مراعات کرد ... چ چهره مهربونی داری
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6927 شما الان کاملا خوبی؟ ن والا هنوز درد دارم ب حدی شده ک پریودم نشدم عقب اوفتاده الان ن دستشویی درس میتونم برم درد خفیف زیر شکمم ب خاطر پریودیم ک عقب اوفتادخ دارم نور علا نور شده عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6927 چ چهره مهربونی داری مرسی فدات قربونت عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
mnjskx مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 70 ن والا هنوز درد دارم ب حدی شده ک پریودم نشدم عقب اوفتاده الان ن دستشویی درس میتونم برم درد خفیف زیر ... پس ینی خوب نمیشه اصلا؟خیلی ناامید شدم
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6927 پس ینی خوب نمیشه اصلا؟خیلی ناامید شدم من دوهفتس درگیرشم الانم ک نشستم بخدا گودی کمرم درد میکنه تواین دوهفته کمتر شدهباید مراقب باشی عود نکنه عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹