2777
2789

بچه ها من تو يه شركتي كار ميكنم دوستمم اوردم اينجا براي كار الان فك كنم شش هفت ماهي هست اينجا كار ميكنه 

دوستان صبحا دوستم يه تاكسي ميگيره مياد سر خونه ما از اونجا باهم ميايم سركار من ماشين دارم 

بعد از ظهر ها هم من تا سر كوچشون ميرسونمش ولي راه خودم دور ميشه بايد دور بزنم برگردم خونه خودم يعني بيست دقه اينا گاهي اوقاتم نيم ساعت چهل دقه راهم دور ميشه 

در صورتي كه اگر اون و سر راه پياده كنم من پنج و ربع خونمم ولي اون و ميذارم ميام يه ربع به شيش ميرسم خونه 

به نظرتون بگم بهش ميخوام كلاسي چيزي ثبت نام كنم كه تايمش پنج و نيمه و اون و يا سر خيابون شركت پياده كنم يا تا جايي كه مسيرمه بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا بد باشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چه دوست بی ملاحظه ای واقعا

اگه روت بشه و بتونی محترمانه مستقیم بهش بگی که برات سخته و مسیرت دور میشه بهتره ولی اگرم نمیخوای مستقیم بگی اره بگو کلاس ثبت نام کردم ولی ممکنه لو بری

اگه در این حد باهاش رودروایستی داری دیگه دوست محسوب نمیشه😅

یا مثل غریبه رفتار کن باهاش و بگو کلاس داری

یا مثل دوست باهاش رفتار کن و بگو داری اذیت میشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.