2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خسته شدم بخدا متاهلم هستم ميرسم خونه بكوب كار ميكنم

واقعا کارت اشتباه بوده از اولش.

بگو فلان ساعت باید ب کاری برسم دگ نمیتونم برسونم عزیزم

کار اون اشتباهه نه شما.. پس خیلی راحت نه گفتن رو یاد بگیر.وگرنه فردا روز بچت هم مثل خودت میشه ازش سواستفاده  میشه

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

چه دوست بی ملاحظه ای واقعااگه روت بشه و بتونی محترمانه مستقیم بهش بگی که برات سخته و مسیرت دور میشه ...

اون روز گفتم سر خيابون خونم يه باشكاه باز شده ميخوام برم كلاساش و بپرسم چه ساعتيه

واقعا خودش نميگه تو ميفتي تو ترافيك خودم ميرم

دقیقا

اون به فکر تو نیست میخواد کارش انجام بشه 

تو باید به فکر خودت باشی ی نه بگو تموم بشه 

بگو کار دارم باید زودتر برسم خونه زمستون اومد روزها کوتاه تر میشه ساعت ۵ شب 

دلم ميسوزه هم براش هم نميخوام مثلا رابطه دوستيم بهم بخوره

از چت جی پی تی  کمک بگیر بادی،بهانه خوب برگشتن دگ نیارش..ولی صبح ها ببرش 

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

[QUOTE=399720688]انتظار داره[/QUOTEمن تو این موقعیت بودم (جای دوستت)دوستم بم گفت مسیرم دور میشهو خب ...

دوست صميمي تقريبا 

ولي خب واقعا اخساس ميكنم شدم سرويس يروزم مهمون دارم زود بايد برسم خونه بخاطره اين نميتونم

دقیقااون به فکر تو نیست میخواد کارش انجام بشه تو باید به فکر خودت باشی ی نه بگو تموم بشه بگو کار دار ...

بايد بگم كلاس ثبت نام كردم راس پنج و نيم بايد اونجا باشم نميتونم تا سركوچتون ببرمت بذارمت سر خيابون شركت يا سر محل خودمون كدوم راحت تري