2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه راهنمایی کنید

152 بازدید | 20 پست

خانوما ما تازه ازدواج کردیم هنوز سر زندگیمون نرفتیم من و همسرم دوتا شهر مختلفیم الان همسرم یه مدت شرایط کاری سختی داره طوری که به زور برسه یه شام و ناهار بخوره با پدرمادرشم زندگی می‌کنه که مامانشم منتظر دست اینه به خودش زحمت نمیده بلند شه یه غذایی درست کنه همسرمم نسبت به خودش خسیسه اگه بگن هر روز واسه همه از رستوران غذا بخر می‌خره ولی برای خودش حاضر نیست به نظرتون من که آخر هفته ها میام مثلاً چیکار میتونم بکنم یکی دو روز غذای خوب بخوره غذای خورشتی اینا که نمیشه زیاد بمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه دیگران خرج میکنه واسه خودش زورش میاد واسه خودش ارزش قاعل نیس ینی

دقیقا همینی هست که میگی فقط حکم کسی رو داره که مرتب سرویس میده نه عضوی از خانواده 

واسه دیگران خرج میکنه واسه خودش زورش میاد واسه خودش ارزش قاعل نیس ینی

دقیقا همینی هست که میگی فقط حکم کسی رو داره که مرتب سرویس میده نه عضوی از خانواده 

والا بنظرم بهتره نامزد نمونید  اما مادرش چه قدر سنگدله 

تو چند بار میخای غذا درست کنی فریز کنی. تا کی چند ماه 

اینجوری مریض میشه 

ول کن غذا درست کردن رو 

بهتره جمع و جور کنید زودتر برید باهم زندگی کنید

غذا بپز فریز کن هر چند احتمالا بقیه سهمشو بخورن

دقیقا همینطورم هست بنده خدا کم غذا هم شده این مدت من میگم حالا که اینطوریه کم میخوره حداقل غذای خوب بخوره

قبل از ازدواج با شما پس چی میخوردن؟

خب میگم که همیشه خودش انجام میداد الان تو این یکی دوماه یه شرایط کاری سخت براش پیش اومده نمی‌رسه واقعا خسته میشه اگر نه همیشه اینطور نیست خودش میپزه

والا بنظرم بهتره نامزد نمونید اما مادرش چه قدر سنگدله تو چند بار میخای غذا درست کنی فریز کنی. تا کی ...

نه میگم که این یکی دوماه یه شرایط کاری سخت براش پیش اومده واقعا نمی‌رسه خسته میشه اگر نه همیشه خودش انجام میده 

اینکار درست نیست بعداً ازت انتظار دارن واسه پدرو مادراون هم بپزی فعلا صبوری کن

آخه این شرایط موقتیه یکی دوماه این شرایط کاری سخت رو داره بعدش مجدد همه چیز به روال سابقش برمیگرده

خب میگم که همیشه خودش انجام میداد الان تو این یکی دوماه یه شرایط کاری سخت براش پیش اومده نمی‌رسه واق ...

لطف زیادی دو روز دیگه میشه وظیفه. الان کسی ازت انتظار نداره اما دو هفته ببری یه هفته نتونی ببری میشی آدم بد