2777
2789
عنوان

رابطه قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 84 پست
مثلا چی میخوای که انجام نمیده؟

ببین تولدم شد کادو سوپرایز نخاستم یه تبریک سخت بود؟

این که نمیگم با دوستاش نباشه برای منم تایم بزاره

یه بیرون بریم که اصلا گوش نمیکنه...فشار کارش زیاده بعدشم رفیق هاش حتی ۱ ماهه ما هیچ رابطه ای هم نداشتیم کلا از وقت گذاشتن فراریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدون جواب دادن بلاک کردمش..تایم کارش تا ساعت ۹..۱۰ شب هست بعدشم رفیقاش وقتی میرسه خونه که من خوا ...

به هر حال یه راه حلی باید باسه دیگه... مثلا یه تایمی که اون نیست شما استرتحت کن،  وقتی اومد بتونی یکساعتی کنارش باشی.  در ضمن این موضوع روواضح باهاش مطرح کن.  هم مشکل و هم راه حل.  اگر راه تو رو قبول نکرد از خودش راه حل بخواه

چرا قیمه ها رو ریختی تو‌ماستا؟سوهرت بی توجهی می‌کنه بعد ربطش به دوست سابقه چیه که محبت میکرد؟لطفا دی ...

ربطش توضیح دادم...من کاری نکردم که بخام بدبخت بشم دوست عزیزم نه خیانتی در کار هست نه چیزی که من بخام به بدبختی کشیده بشم گلم 

طرفو دوست ندارم اگه علاقه ای بود وقتی بهم پیشنهاد ازدواج میداد قبول میکردم....من شوهرمو دوست داشتم و ...

اون ابراز علاقه نیست ابراز غریزه ست‌.یه مرد کثیف چندشه که نمیتونه به زنش وفا دار باشه مطمئن باش برا بقیه هم کرم می‌ریزه 

به هر حال یه راه حلی باید باسه دیگه... مثلا یه تایمی که اون نیست شما استرتحت کن، وقتی اومد بتونی یک ...

خب اون تایمی که میرسه منم انرژی داشته باشم خودش دیگه خستگی چشماش باز نمیشه و خواب خوابه 

بازم ممنونم عزیزم بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتین ♥️💞

ربطش توضیح دادم...من کاری نکردم که بخام بدبخت بشم دوست عزیزم نه خیانتی در کار هست نه چیزی که من بخام ...

خیانت مگه فقط به خوابیدنه؟عزیزم شما داری تو ذهنت بخش فکر می‌کنی و اونو با همسرت مقایسه می‌کنی چند وقت دیگه ممکنه همسرت به چشمت نیاد و...

عزیزم اون آقا اگه شخصیت داشت با وجود اینکه شما متاهل هستید ب شما پیام نمیدادو ب همسر خودش خیانت نمیک ...

در جریان متاهل بودن من نیست...ولی من بلاکش کردم نخاستم یه کلمه حرفم بزنم 

خیانت مگه فقط به خوابیدنه؟عزیزم شما داری تو ذهنت بخش فکر می‌کنی و اونو با همسرت مقایسه می‌کنی چند وق ...

گفتنش شاید راحت بنظر بیاد ولی خدا برای دشمنش هم نخاد 

شما میتونین ۴ سال با یه نفر زندگی کنین همه جوره با همه چی کنار بیایین درک کنید اولویت همسرتون نباشین؟همه زندگیش رفیق هاش باشن؟ تولدتون یه تبریک خشک خالی نگه؟ بیرون رفتنی و برگشتنی تاریخچه اسنپ شمارو چک کنه کجا رفتی برگشتی در صورتی که هیچ چیزی ازت ندیده باشه؟ روز زن بشه تبریکش به مادرش بگه ولی حتی یه تبریک خشک خالی نگه؟ در امدش خرج خانوادش بشه به شما برسه بگه ندارم؟ و هزاران رفتارای غلط دیگه که بخام بگم طول می‌کشه 

همین دیشب اینا رو گفتم میگه باشه خودمو اصلاح میکنم ولی این گفتنه برای اینه منو از سر خودش باز کنه

برو مشاوره عزیزم 

خودتو اذیت نکن راهنماییت میکنن که چکار کنی 

مشاوره تحصیلی تجربی و انسانی📚👩🏻‍🏫