2777
2789
عنوان

رابطه قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 84 پست
ببین من به عنوان یکی از روشن فکر ترین ادمایی که خودم میشناسم دارم بهت میگم نکنتو اگر مجرد بودی و تو ...

طرفو دوست ندارم اگه علاقه ای بود وقتی بهم پیشنهاد ازدواج میداد قبول میکردم....من شوهرمو دوست داشتم ولی اینقدر با همه چی کنار اومدم الان حس میکنم با مرده متحرک فرقی ندارم اون شور شوق اول رابطمون نیست بخاطر بی توجهی هاش حسم مثل قبل نیست.... آدمی نیستم که وقتی شوهرم تو زندگیمه بخام خیانت کنم نه با این که احساسی نداره با این که وقت و توجهی نداره اولیوتش نیستم اما وقتی میبینم زحمت می‌کشه باید پست باشم که خیانت کنم....اما ذهنمو درگیر کرده چرا به غریبه باید ابراز علاقه کنه ولی من از شوهرم یه عزیزم نشونم اینه که ذهنم درگیر کرده درگیری من بخاطر اینه عمرم تباه شد ....دوست عزیزم من باهاش در ارتباط نیستم من بهم پیام داد بدون جواب دادن بلاک کردم حتی دوباره شمارمو عوض کردم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ساله ازدواج کردیم...

ببین هیچ چیز یه شبه بوجود نمیاد مجموعه ای از رفتارها و نداشتن یسری مهارتهای ارتباطی درست با همدیگه یا نداشتن مهارت حل مسأله یا حل تعارض و بطور کلی مهارتهای زندگی و حتی تفاوتهای شخصیتی  ، به مرور باعث این مشکلات میشه باید بشینیی بررسی کنی و فکر کنی و سهم رفتارهای خودت و اون رو در این موضوع ببینی چی بوده ، و پیشنهادم اینه که مشاوره بگیر ، مشکل حادی نیست که نتونیید درستش کنید ، کلا زندگی زناشویی نیاز به مهارت داره در تمام طول دوران زندگی ، فقط این نیست که بگی همدیگه رو خواستیم و دوست داشتیم و اومدیم سر زندگی الان باید همه چی خوب پیش بره ، نه بصورت پیوسته نیاز به مراقبت داره رابطه دو نفر و باید روش کار کنند تا مشکلات انباشته نشه و دو طرف دور نشن از همدیگه 

ببین هیچ چیز یه شبه بوجود نمیاد مجموعه ای از رفتارها و نداشتن یسری مهارتهای ارتباطی درست با همدیگه ی ...

بله فرمایشات شما کاملا صحیح هست من نمیگم تو رابطه بدون مشکل بودم بخام همه چیو گردن همسرم بندازم اما وقتایی که می‌دیدم بی توجه هست دعواش میکردم قهر میکردم بیشتر از اینا نبود از جانب من من همه جوره کنار اومدم می‌گه فلان جا نرو نمیرم فلان کارو نکن نمیکنم به خواسته و نظرش اهمیت میدم بلکه اونم اینجور بشه اما نشد که بشه...تولدم میشه کادو و سوپرایز نخاستم سخته بخاد یه تبریک بگه؟ هزاران موضوع اینجوری به وجود اومد که الان حسم بهش مثل قبل نیست

اون ابراز علاقه الکیه برای رسیدن به مقصودش

الان برام مهم نیست که هدفش چیه چون من متاهل هستم 

اونم همینجور....من اگه میخاستمش بهش خاستگاریش جواب مثبت میدادم اگه الکی بود پیشنهاد ازدواج میداد اخه؟

من حتی از شوهرم همون الکیش هم ندیدم اینه که کلی سختم شده....مدرک یه حرفه ای رو گرفتم با این که گرفتنش خیلی سخت بود زنگ زدم بهش خوشحالیمو باهاش در جریان بزارم می‌دونی چی گفت؟حتی خوشحال نشد یه کلمه گفت زود برگرد خونه🥲

من باهاش یه بیرون نمیرم از صبح تا شب در دیوار باید نگاه کنم اجازه سرکار رفتنو بهم نمی‌ده احساس میکنم شدم همسر یه پیرمرد...بعد جالبه مادرش میگه برای دوست دخترش چیکار میکرد چیکار نمی‌کرد 

بله فرمایشات شما کاملا صحیح هست من نمیگم تو رابطه بدون مشکل بودم بخام همه چیو گردن همسرم بندازم اما ...

آره متوجهم چی میگید ..برا همین میگم مشاوره برید و سعی کنید مشکلتون حل کنید..

هرچقدر اصرار میکنم مشاوره نمیاد

حالا شما فعلا خودتون تنهایی اقدام کنید تا بدونید چطور باید با این مشکلات رفتار کنید تو رابطه 

کتاب ارتباط بدون خشونت ، زبان زندگی هم ، نحوه بیان درست درخواست‌ها و نیازها و..بیان می‌کنه و در هر نوع رابطه ای کمک کننده هست چه رابطه زناشویی چه روابط خانوادگی و روابط دیگه 

همین که متاهله و به یک خانم متاهل پیام میده نشون میده اصصصصصلا آدم درست و قابل اعتمادی نیست 

بهش فکر نکن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

به نظرم به شوهرت بگو پیام داده اون مرده

به دو دلیل 

یکی اینکه اگه شوهرت بوده و خواسته امتحانت کنه اینطوری خیلی بهتره ک در جریانش بزاری

و دوم اینکه بهتر‌متوجه میشه که اگه‌محبت نکنه کسای دیگه ای هستن که محبت کنن بهت و دلتو بدست بیارن 

از یه طرفم ازینکه در جریان گزاشتیش و بلاکش کردی خوشحال مبشه و شاید رفتارش هم بهتر شه

همین که متاهله و به یک خانم متاهل پیام میده نشون میده اصصصصصلا آدم درست و قابل اعتمادی نیست بهش فکر ...

فکر کردن من به اون آقا نیست...فکر کردن من به اینه چرا رفتار همسرم باید اینجور باشه