2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که شما میگی ربطی به وام ازدواج نداره، اگر اینطوری باشه کلا تمام وام ها رو باید حذف کننوام ازدوا ...

این تصمیم یک نفر تنهای نگرفته یه کارگروه تخصصی با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه با در نظر گرفتن تمام جوانب گرفتن 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

حرفم درسته ، جاشم اتفاقا درسته ،

خانمه تصادف کرده بود

شالش از سرش افتاده بود

یه خانم بهش گیر داده بود لباستو درست کن پات دیده میشه شالتو بذار سرت

حرف شما دقیقا مثل کار اون خانم بود😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
یه عده در کار خرید و فروش وام هستن

عزیزم اونا به فکر مردم نبودن بااینکار،منفعت خودشونو درنظرگرفتن به جای پول چنتا کالای بی کیفیت و گرون میدن دست مردم.چون خودشون اعلام کردن دادن وام ازدواج به ضررمونه!!!!!

اصلا طرف بفروشه بازم به اوناچه ،انتخاب خودشون بوده کسی نیومده به زور بگیره ازشون

الهی ب زمین گرم بخورن ،خاک برسرشون ....خاله من ک از بچگی با فقرو فلاکت بچه بزرگ کردو خورد خورد جهیزیه خریده و الان نیاز داشت ک اون پول را بجای جهیزیه ک قبلا خریده قلب خودشو عمل کنه اون باید چیکارکنه ....🤐 وای که چقدر نامردن، این چه حمایتیه، فقط کلفت کردن دم واسطه های لوازم خونگی که پول را روی پول بذارن و اجناس مزخرفشون فروش بره و از اونور این وام را مردم پول بهشون بدن ....این یعنی اوج بی کفایتی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دقیقا مثل تو و امثال تو که مارو خر فرض میکنی و به شعورمون توهین میکنی

عفت کلام داشته باشید قرار نیست همه موافق نظر شما باشند 

اصول بحث و تبادل نظر یاد بگیرید بعد نظر بدین 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

عزیزم اونا به فکر مردم نبودن بااینکار،منفعت خودشونو درنظرگرفتن به جای پول چنتا کالای بی کیفیت و گرون ...

حرف شما درسته 

بالاخره مشکلات اقتصادی کشور باعث شده چنین تصمیمی بگیرن 

من که واممو چند سال پیش تر گرفتم

ولی الان خیلی ناراحت شدم واسه تازه عروس دامادا😔مخصوصا اونایی که روی این پول واسه ماشین و خونه اینا حساب کرده بودن…

من عاااشق زمستونم❤️