2777
2789
خب بگن ،شما چرا باور میکنی و بیانش میکنی؟

عجب یعنی حرف هم نزنیم 

اول می گفتی مخالف من نظر نده 

حرفتون کاملاً غیر منطقی است 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

بله عزیزم همین دلال بازی بیشتر وبدتر اینکه پولی که وامه و سود داره باز باید یه پولی بدی تا نقد شه

چاره ای دیگری نیست بهتر از هیچی است 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه تصادف کرده بودشالش از سرش افتاده بودیه خانم بهش گیر داده بود لباستو درست کن پات دیده میشه شالت ...

مهم نیست دید شما چی بود نسبت به حرف من 

با کامنتم فقط یه نفر ، درک کنه و اصلاح کنه ،  کافیه.

دو تا ماشین  تصادف کردن با هم ،   یه راننده   از ماشینهای ،  در حالِ عبور  پیاده شد ،    دعوا کردن ،   

کارِ شما ، دقیقا مثلِ، دعوایه اون ، راننده بود

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ما ضامن پیدا نکردیم همینطور موند حالا که پیدا کردیم گفتن نقد نمیدن باید کالا گرفت شوهرم هنوز نمیدونه ...

واقعا ؟کی ایجور شده؟ ماهم وام شوهرم هنوز نگرفتیم بفهمه ناراحت میشه 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

واقعا ؟کی ایجور شده؟ ماهم وام شوهرم هنوز نگرفتیم بفهمه ناراحت میشه

اخبار و همه جا اعلام کردن 

اگه تازه ثبت نام کنی دیگه پول نقد نمیدن

البته معلوم نیست شاید نظرشون عوض بشه 

از بانک سوال کنید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
اخبار و همه جا اعلام کردن اگه تازه ثبت نام کنی دیگه پول نقد نمیدنالبته معلوم نیست شاید نظرشون عوض بش ...

ها اگر جدید ثبت نام کنی ؟یا نه اینایی که از قبلم ثبت نام کردن هست !

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

ها اگر جدید ثبت نام کنی ؟یا نه اینایی که از قبلم ثبت نام کردن هست !

فکر کنم جدید گلم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم