2777
2789
وا، چه ربطی به دلال بازی داره؟! خیلیا با وام ازدواج کاسه بشقاب و جهیزیه نمیگیرن ما خودمون با وام ازد ...

یه عده در کار خرید و فروش وام هستن 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

زوووووور داره بخدا

یه سری تیر و تخته به زور بندازن ب خلق الله،بعد قسطشو نقدی ازشون بگیرن🫤

بعد جالبه یه عده هستن از این طرح استقبال هم میکنن😵‍💫

خدا بده عقل😒

الان همه فروشگاه های لوازم خانگی،خرید قسطی دارن

میرن بهترین جنسو میخرن،دیگه دلشون نمیسوزه قسط واسه کالا بنجل بدن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار ممکن همینه حداقل جلو دلال بازی گرفته میشی

نه باباچی میگی تو مگه همچی کالا هست 

طرف این پول و برا اجاره خونه برا خرج عروسی میخواست😐😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یع خانم واقعا زشته از این کلمه استفاده کنه ببخشید ،ولی خودتو در اون حالت تصور کن ؟ قشنگه ؟ چرا یه ک ...

یکی میمرد ز درد بی نوایی

یکی میگف خانم زردک میخواهی

استارتر طفلی چی میگه

شما چی میگی😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بهترین کار ممکن همینه حداقل جلو دلال بازی گرفته میشی

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت کاش ساکت شین حرف نزنین اههههههه🤯🤯🤯🤯😡😡😡😡😡😡😡😡😡

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

خاک خاک خاک... مگه همه وسایل میخرن؟ دوستم و شوهرش گذاشتن رو هم با یک وام دیگه هم گرفتن خونه خریدن 

لعنت بهشون 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

آخه کالای ایرانی هم نیست مونتاژ  چین

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت کاش ساکت شین حرف نزنین اههههههه🤯🤯🤯🤯😡😡😡😡😡😡😡😡😡

کاش کسانی که به کاربران توهین میکنند بلاک بشن

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

یکی میمرد ز درد بی نوایییکی میگف خانم زردک میخواهیاستارتر طفلی چی میگهشما چی میگی😂

حرفم  درسته ، جاشم اتفاقا درسته ، 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یع خانم واقعا زشته از این کلمه استفاده کنه ببخشید ،ولی خودتو در اون حالت تصور کن ؟ قشنگه ؟ چرا یه ک ...

ظاهراً نشونه کلاس ملت شده. تو ی شرکت تقریباً بزرگ کار میکنم. بعضی از همکاران ی کلمات کثیفی رو به زبان میارن که حالت بد میشه.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

یه عده در کار خرید و فروش وام هستن

اونی که شما میگی ربطی به وام ازدواج نداره، اگر اینطوری باشه کلا تمام وام ها رو باید حذف کنن

وام ازدواج فقط به حساب عروس و داماد واریز میشه و به عنوان یک هبه از طرف دولت محسوب میشه (که البته هبه هم نیست و با سود کم پس میگیره) پس اینکه بعدش عروس و داماد باهاش چیکار میکنن به بانک یا دولت ربطی نداره 

شاید صلاح دونستن جهیزیه بخرن، شاید خواستن بفروشن، شاید خواستن ماشین بخرن 

حرفتون منطقی به نظر نمیاد، کجا بانک یا دولت گفته فقط با جهیزیه میتونید کاسه بشقاب بگیرید که فروشش غیرقانونی یا غلط باشه؟!